– Ronaldo blir i United!

David Gill sier at Ronaldo ikke er til salgs, og at han blir i United i mange år til.

Uniteds adm. dir. sier til BBC Radio 5 at han og Ronaldo ikke har hatt samtaler denne våren. Rett og sett fordi et salg av Ronaldo ikke er tema.

– Vi gjorde det klart i fjor at han er på langtidskontrakt.

David Gill legger ikke skjul på at Ronaldo er uhyre verdifull for klubben, og ikke bare rent sportslig.

– Han har vært fantastisk både på og utenfor banen. Han har stilt opp på det vi ønsker av ham rent kommersielt. Han er en rollemoddel, roser Old Trafford-sjefen, og understreker:

– Han er ikke til salgs. Han er en fantastisk spiller, og en viktig del av klubben.

I fjor brukte Real Madrid avisen Marca som talerør i kampen om å få Ronaldo, og Gill sier at United fullt ut forventer noe av det samme også i sommer. Han viser til at det er presidentvalg i Real, der presidentkandidatene ofte lokker med at de "garanterer" den og den spiller, hvis de bare vinner valget.

– Det har vi sett gang etter gang, men vi i Manchester United bruker ikke pressen på den måten. Vi er trygge på at Ronaldo blir i klubben.

Real Madrid endte opp med ingenting denne sesongen, mens United til sammenligning så langt har vunnet Premier League, Klubb-VM og Ligacupen.

– Fotballspillere ønsker å vinne trofeer, og jeg tror enhver spiller innser at han har minst like stor sjanse til å vinne trofeer her i United som i Real Madrid.