Ronaldo reddet Juventus med suser

Cristiano Ronaldo gjorde det han ikke klarte på Old Trafford, i Sveits fortsetter Young Boys den gode trenden og Valencia sliter i La Liga.

Seieren satt imidlertid langt inne for den regjerende mesteren fire dager etter bragden mot Manchester United på bortebane.

Det var nemlig Empoli som kunne gå til pause med ledelse etter scoring av Francesco Caputo.

Etter hvilen reddet Ronaldo et Juventus-lag som virket slitent med sine to scoringer.

Nærmer seg toppscorertittelen

Først utlignet han på et straffespark skaffet av Paulo Dybala. Deretter ble han matchvinner med et vidunderlig langskudd fra 20-25 meter.

Dermed er portugiseren oppe i sju mål på ti kamper i Serie A. Bare den polske overraskelsen Krzystof Piątek fra Genoa har flere med sine ni.

Juventus topper tabellen med ni seirer på ti kamper. Søndag møter Napoli, som ligger sju poeng bak, Roma.

Massimiliano Allegri var imidlertid langt fra like fornøyd mot Empoli som han var mot United, forståelig nok.

Treneren sto allerede og ventet på spillerne i tunnelen da dommeren blåste av etter en lite overbevisende seier.

Neste helg tar Juventus imot Cagliari, før Paul Pogba returnerer til Torino sammen med resten av United-laget.

Dramatisk snuoperasjon i Bern

På The Stade de Suisse Wankdorf i Bern fikk Young Boys besøk av Sion på lørdag kveld.

Det ble alt annet enn et rutinepreget for serielederen, som måtte se bortelaget ta ledelsen både én og to ganger.

Oppgjøret inneholdt straffesituasjoner, straffespark, annulerte mål, flott angrepsspill og dramatikk i massevis.

Og ja, Young Boys vant til slutt oppgjøret 3-2, etter mål fra Gullaume Hoarau (64), Roger Assalé og Sanogo (90).

Valencia jakter poeng

Valencia har hatt en svak sesonginnledning, og trengte sårt tre poeng da de reiste til New San Mamés for kampen mot Athletic Bilbao på lørdag.

Oppgjøret skal ha vært av den jevne sorten, med sjanser til begge lag.

Valencia fikk et mål annulert i kampens andre omgang, og kom heller aldri nærmere scoring etter det.

Oppgjøret endte 0-0, og dermed faller Valencia til 14. plass i La Liga.