Ronaldo og Valencia venter fortsatt

To seirer og én uavgjort for Uniteds Champions League-motstandere denne helga.

United møter Young Boys, Valencia og Juventus i gruppespillet av Champions League. Her kan du lese hvordan motstanderne gjorde det i helga.

Klar seier – men slapp med skrekken

Sion – Young Boys 0-3

Noen få dager etter at de sikret Champions League-plassen – og et par dager etter at de ble trukket i gruppa med United, Juventus og Valencia i Champions League – så sikret det sveitsiske topplaget sin 8. seier på ni kamper denne sesongen.

Målforskjellen på de ni kampene er 25-8 – og de er altså ubeseiret så langt.

Ifølge rapportene virket de imidlertid slitne lørdag.

Young Boys var riktignok klart best kampen sett under ett. De hadde også to stolpetreff før pause, men det var kun to mål på overtid som sørget for den overbevisende seieren.

Sion kunne også utliknet i 2. omgang, bare for å misbruke et straffespark.

Christian Fassnacht ble den størstehelten, da han satte både 1-0 og 2-0 før innbytter Ulisses Garcia gjorde 3-0 rett etter at han kom innpå.

Young Boys: Von Ballmoos – Mbabu, Polacek, Von Bergen, Benito – Fassnacht, Sanogo, Bertone, Ngamaleu – Horau, Assale

Ronaldo venter fortsatt

Parma – Juventus 1-2

Juventus tok sin tredje strake seier i Serie A lørdag, men måtte slite for poengene.

Det så riktignok ikke ut til det da Mario Mandzukic gjorde 1-0 etter bare to minutter, men senere i omgangen traff Parma først tverrliggeren før Gervinho så utliknet.

Mandzukic serverte imidlertid Blaise Matuidi med et smart hælspark etter hvilen, og Douglas Costa traff også stolpen på tampen.

Ingen må være i tvil om at Juventus dominerte kampen. De hadde ballen 66 prosent av tiden og vant avslutningsstatistikken 24-11.

Ronaldo, som ifølge José Mourinho aldri var en mulighet for United i sommer, har forøvrig nå hatt 23 avslutninger denne sesongen. Det er mest i Europas topp 5-ligaer uten å få uttelling.

Juventus: Szczesny – Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Khedira (Dybala 80), Pjanic (Can 73), Matuidi, Bernardeschi (Douglas Costa 55) – Mandzukic, Ronaldo.

Valencia fortsatt uten seier

Levante – Valencia 2-2

Valencia venter fortsatt på sin første seier i La Liga denne sesongen, etter poengdelingen i lokaloppgjøret mot Levante.

Hjemmelaget tok også ledelsen to ganger – og hadde et stolpetreff – før Uniteds Champions League-motstandere tok kontrollen utover i kampen. Spesielt etter at Levante ble redusert til ti mann kvarteret før slutt.

Carlos Soler, som for en stund siden var koblet til United, var sentral for bortelaget.

Først la han innlegget til Denis Cherysevs 1-1-mål. Deretter skaffet han straffen som Dani Parejo ordnet 2-2 med.

Carlos Soler, Valencia.

Kevin Gameiro traff stolpene to ganger og Rodrigo var også nær ved å gi Valencia seieren – en seier de hadde fortjent etter en sterk avslutning.

Goncalo Guedes er forresten fortsatt ikke klar for spill for Valencia, mens Ezequiel Garay også er ute – og savnet i et forsvar som ikke overbeviste i helga.

Valencia: Neto – Piccini, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gaya – Carlos Soler (Mina 82), Parejo, Daniel Wass, Cheryshev (Torres 71) – Rodrigo, Gameiro (Batshuayi 68)