– Ronaldo inspirerte meg

Rashford med varme ord om Ronaldo.

I siste utgave av Inside United, snakker stjerneskuddet om hvordan kanskje verdens beste fotballspiller har inspirert han. Til tross for at Rashford bare var 11 år, var spissen full av beundring for portugiseren.  cr7

– Da Ronaldo kom til klubben, var han den alle de unge spillerene så opp til. Det som imponerte meg mest, var at til tross for sin unge alder, ønsket han umiddelbart å være den beste i laget. Han jobbet hardt hver bidige dag, både på treningsfeltet og i gymmen. Dette ble gjenspeilet i prestasjonene på banen. Han var åpen om ambisjonene sine; han skulle bli best i verden.

Unge debutanter

I likhet med Ronaldo, debuterte Rashford tidlig for førstelaget. Nærmest upåvirket av omstendighetene, tok begge sjansene de fikk med begge hender.

– Du er nødt til å ha den målbevisstheten. Det er noe alle de beste spillerne i verden har. Det er ikke arroganse, det er rett og slett innstillingen du må ha hvis du vil bli best i spillet, avslutter Rashford.

Etter å ha avgjort kampen mot Hull på overtid, startet Rashford igjen på benken mot Manchester City i helgen. Han ble byttet inn i pausen, og bragte med seg fart og vilje – som var sårt trengt på det tidspunktet. Mourinho har allerede lovet unggutten en plass i startelleveren i torsdagens Europaligakamp og det blir spennende å se om han fortsetter å gi manageren hodebry.