Ronaldo gikk kjempehardt ut mot Ten Hag

Del to av Cristiano Ronaldos intervju med Piers Morgan kom ut torsdag kveld, og det tok ikke mange minutter før portugiseren gikk hardt ut mot Erik ten Hag. 

Les hva han har sagt om Glazers, Rooney og Neville HER.

Les hva han sa i del én HER.

Om Tottenham-kampen da Ronaldo dro før kampslutt

— Jeg skal være ærlig med deg. Det er noe jeg angrer på, kanskje. Eller jeg vet ikke, det er vanskelig å si 100%. La oss si jeg angrer på det. Men på samme tidspunkt ble jeg provosert over treneren. Jeg tillater ikke at en trener bare lar meg spille tre minutter, jeg er ikke den type spilleren. Det er jeg bare ikke. Jeg vet hva jeg kan gi laget.

Om Rayo Vallecano-kampen

— Jeg og åtte spillere dro, men de nevner bare mitt navn. Det gjør alle. Jeg skjønner ikke hvorfor de nevner Rayo Vallecano-kampen. Forrige år gjorde mange spillere det samme. I den kampen (mot Rayo Vallecano) gjorde åtte spillere det samme. Men de snakker bare om det svarte fåret, som er meg. Jeg forstår det 100%, det er gjort og jeg beklagde meg til treneren så for meg var kapittelet lukket.

Om Erik ten Hag

— Han nevnte alltid til meg at jeg ikke var i pre-season, og at jeg skulle vente på min mulighet. Jeg forstår virkelig det, men han behandlet ikke alle slik, jeg skal ikke nevne andre spillere, men de gjør det ikke likt.

— Jeg skjønte det i starten, på grunn av at jeg ikke deltok i pre-season så fikk jeg ikke starte i kampene, men det har gått lenger enn det. Lenger enn det. Andre ting har skjedd som folk ikke vet om. Og jeg skal ikke skjule at empatien med treneren ikke er god, jeg er ærlig.

— Jeg synes ikke han respekterer meg slik jeg fortjener. Men det er sånn det er. Dette er mest sannsynlig grunnen til at jeg dro under kampen mot Tottenham.

Mot City

Etter kampen mot City, sa Erik ten Hag at han valgte å ikke slippe til Ronaldo, på grunn av respekt for han karriere. Dette er hva Ronaldo sa om situasjonen:

— Unnskyldinger. Jeg vil si unnskyldninger. Jeg så mange ting som …. jeg ikke vil kritisere han, han kan ha en annen mening enn meg og han velger de spillerne han tenker er best for laget, jeg respekterer det. Men unnskyldningene hele tiden, du vet unnskyldninger har korte legger, du vet man kan ikke unnskylde seg hele tiden fordi det gir ikke mening.

— Okay, du setter ikke meg på mot Manchester City fordi du respekterer karrieren min, men du lar meg bare spille tre minutter mot Tottenham. Det gir ikke mening.

— Hvis de virkelig trenger meg, vil jeg hjelpe. Men på den måten følte jeg meg provosert, ikke bare på grunn av den kampen men før og.

Syns du han er respektløs mot deg?

— Eksakt.

— Det er derfor jeg sier at jeg ikke har respekt for han, fordi at han ikke viser respekt for meg. Dette er grunnen til at vi er i den situasjonen, jeg må være ærlig om at ting ikke går bra på grunn av det. Fordi at empatien ikke eksisterer. Og han fortsetter å si ting for pressen, men pressen sier det de synes er bra for han og Manchester United.

— Jeg angrer på å ha forlatt stadionet, men som jeg sa så følte jeg ikke at han hadde respekt for meg, ved å la meg komme på tre minutter før kampslutt etter de problemene vi allerede hadde hatt. Jeg var veldig veldig veldig skuffet over kommunikasjonen i Manchester United, for å være ærlig har jeg aldri hatt et problem med noen klubb eller trenere også suspenderte de meg i tre dager. Jeg følte meg ydmyket. Jeg synes det er for mye.

— Jeg tror at det noen ganger var en strategi av klubben å få meg til å reagere slik.

Fordi de ville at du skulle dra?

— Mest sannsynlig, ja.

De prøver å tvinge deg ut tror du?

— Ja, ikke bare treneren, men to-tre andre menn også rundt klubben.