Romano: – United i dialog med Barcelona

Manchester United er nå i dialog med Barcelona om Frenkie de Jong. Det rapporterer overgangsguru Fabrizio Romano på Twitter.

Det er imidlertid mye som tyder på at både De Jong og Barcelona må overbevises. Tirsdag uttalte nederlenderen at han ønsker å bli værende i klubben. Romano skriver at De Jong ønsker å spille Champions League-fotball neste sesong.

– Jeg har sagt dette mange ganger: Barcelona er drømmeklubben min. Det har det vært fra jeg var liten. Jeg har aldri angret på at jeg dro til Barcelona, selv om jeg selvsagt hadde håpet å vinne flere titler enn vi har gjort til nå, sa De Jong.

I forrige uke meldte united.no at De Jong er én av fire spillere Manchester United jobber med å hente til Old Trafford. Etter det united.no erfarer har planen hele tiden vært å gå forsiktig og tålmodig fram.

Manchester Uniteds mulighet ligger i Barcelonas økonomiske problemer, som kan gjøre at den spanske storklubben er nødt til å selge. Prislappen er satt til 85 millioner euro, ifølge Romano. United skal ikke være villig til å betale mer enn 75 millioner.

Gerard Romero, som åpnet De Jong-sirkuset med å erklære at nederlenderen med 95 prosent sannsynlighet ville signere for United, erkjenner for øvrig at han tok feil, men skriver samtidig at De Jong til United fortsatt er «very hot».

Samtidig skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News at Jurriën Timber har status som førsteprioritet som forsterkning til forsvarsrekka. 

Også Timber uttalte seg om fremtiden tirsdag, og var mer åpen for et klubbskifte i sine kommentarer enn De Jong.

– Til slutt vil magefølelsen min være den avgjørende faktoren. Bildet må være riktig. Du kan gå til en stor klubb, men hvis du ikke skal spille der er det bedre å bli hos Ajax, sa Timber.

United har også vært i kontakt med den portugisiske Braga-stopperen David Carmo, ifølge lokalavisen.