– Robin kan lukte målstreken

Sir Alex Ferguson gleder seg over Uniteds spill og røper at David de Gea nå definitivt er lagets førstekeeper.

Manchester United er i ferd med å avslutte det som i alle fall resultatmessig har vært en svært overbevisende sesong.

I jakten på revansje mot de lyseblå naboene og den 20. ligatittelen har laget tatt 81 poeng på 33 kamper og vil slå Chelseas poengrekord (95 poeng) dersom de vinner de fem resterende kampene.

Statistisk er det altså et av de beste lagene Premier League har sett. Likevel er ikke alle overbevist over Uniteds spill.

– Poengoversikten forteller deg alt. Jeg nyter å se dette laget spille, svarer Sir Alex Ferguson kritikerne.

– Vi har en gruppe spillere som er målbevisste og dedikerte. Det er en kollektiv glede rundt spillet.

– Robin van Persie har for eksempel ikke vunnet ligaen før og han er virkelig klar for det. Jeg tror han kan lukte at målstreken er veldig nære nå, sier Ferguson.

United kan altså sikre tittelen dersom City skulle gå på et tap i London søndag mot Tottenham. Med seier over Aston Villa på mandag vil da ligatittel nummer 20 være et faktum.

Lørdag uttalte Ferguson seg igjen om Andy Carrolls "overfall" på David de Gea. Skotten røper nå at spanjolen definitivt er førstevalget mellom stengene.

– David er nummer én nå, definitivt, sier Ferguson.

– Det er takket være keepertrener Eric Steele. Jeg hadde et par samtaler med ham og "Steely" sa stadig at han kommer til å bli en toppkeeper.

– Det han har forbedret seg mest på er det fysiske. Han har lagt på seg nesten seks kilo i muskler. Han er mye sterkere og kan håndtere den fysiske biten mye bedre, sier Ferguson.