«Robbo» til Sandefjord

I samarbeid mellom «Red Army Sandefjord», «James Clark pub» og «History Of Legends» hentes selveste Bryan Robson til Sandefjord i forbindelse med gigantoppgjøret mellom Liverpool og Manchester United.

Den tidligere United-kapteinen har altså friskmeldt seg selv og er klar til å gjeste Sandefjord kommende helg, sier primus motor for arrangementet, Jahn-Sigve Andersen, til united.no. 

– Siden vi nå har vært så heldige å få ham hit til hatoppgjøret mellom Liverpool og Manchester United, må det nesten sies å ha vært litt hell i uhell at han måtte melde forfall sist gang, legger han til med et lurt smil.

Andersen lover elektrisk stemning, og refererer til en telefonsamtale hvor «Captain Marvel» ga uttrykk for å glede seg til Norges-besøket, ikke minst fordi han har gode erfaringer med norske fans:

– De er høflige, og de kan virkelig historien om Manchester United, sa han, og trakk frem arrangementer som dette som en ekstra spennende side ved jobben sin.

– Det å kunne besøke nye plasser og henge sammen med virkelige supportere, er noe jeg setter pris på, fortsatte han, og ba om ikke å bli misforstått:

– Jeg møter jo supportere også når jeg er på offisielle turer og besøker Manchester Uniteds sponsorer, men events som dette gleder meg alltid til, sa en opprømt Robson, før han hastet videre til sitt neste United-oppdrag.

– «Robbo» er nemlig offisiell United-ambassadør, og sendes derfor rundt på forskjellige oppdrag for klubben, veldig ofte i forbindelse med sponsoroppdrag, presiserer Andersen.

Stor pågang

Arrangørene kan ellers melde om veldig god interesse for helgens arrangement, som vil foregå i uteserveringen på James Clark pub i Thor Dahls gate 1, Sandefjord. 

– Det hele starter med at «Robbo» ankommer stedet før kampstart. Da vil han  sette de fremmøtte i helspenn før gigantoppgjøret som skal vises på storskjerm, forteller Andersen, og legger til at det i pausen og etter kampen blir flere seanser på scenen.

– Robson skal blant annet fortelle unike historier fra sin tid i klubben og fra det engelske landslaget. For eksempel går det rykter om at det blir noen  gode historier som aldri tidligere har vært kjent for allmennheten, sier han hemmelighetsfullt.

Billetter til arrangementet kan kjøpes her

Facebook-event

Lodder ut signerte drakter og VIP-billetter

Med seg på turen til Sandefjord har Robson årets Manchester United-drakt, signert av alle stjernene. Denne skal loddes ut blant de fremmøtte.
Det samme skal en signert Eric Cantona-drakt, fremskaffet av en sponsor som ikke bare nøyer seg med det, men også lodder ut to billetter til egen VIP-losje på Old Trafford — til en valgfri United-kamp!

Velkommen til en av tidenes Manchester United-dager i Sandefjord!

Program for dagen:

13:00 Bryan Robson ankommer
13:30 1. omgang Liverpool – Manchester United
14:15 Pauseunderholdning med quiz
14:30 2. omgang Liverpool – Manchester United
15:30 Bryan Robson – oppsummering av kampen.
16:00 Pause
17:00 Bryan Robson på scenen, Q&A og spørsmål med Tommen
17:45 Pause
18:00 Q&A og spørsmål fra publikum
18:45 Loddtrekning med mer
19:00 Bilder og autografer