Rio lover full fokus

Rio Ferdinand lover samtlige United-tilhengere verden over at det ikke kommer til å være en eneste sjel på Old Trafford som kommer til å hvile på laurbærene, samme hva som måtte skje de kommende ti dagene.

Seier over Wigan på JJB søndag, fulgt av triumf over Chelsea i Moskva den 21. mai vil gjøre inneværende sesong til den nest mest suksessfulle sesongen United i nyere tid har hatt, kun overgått av den fenomenale 98/99-sesongen.

Til tross for at et slikt utfall vil utløse stor glede i United-leiren, vil feiringen bli holdt på et minimalt nivå, hvis vi skal tro Rio Ferdinand. Det høres kanskje ut som om triumfene tas for gitt, men det er nok ikke tilfelle. Både Ferdinand og resten av United-leiren er nok fullstendig inneforstått med at de to kommende kampene både kan ende med fullkommen glede eller misére.

"Å hente hjem Premier League-troféet denne helgen ville ha vært fantastisk. Det vil ikke bli lett, vi forstår det, men dersom dette skulle inntreffe vil vi raskt rette fokus mot neste sesong," sier United-stopperen.

"Jeg har ikke tenkt mye på hva som kan komme til å skje de neste ti dagene, jeg tenker ikke så langt fram. Vi tenker på at vi er nødt til å slå Wigan. Først etter at den kampen er blitt historie, kan vi rette blikket mot bataljen på Luzhniki Stadium om ti dager fra nå."

Kilde: Sky Sports