Reservene til LSC-finale

Chris Eagles (bildet) tegnet seg på scoringslisten for andre gang på tre dager da United-reservene torsdag kveld snudde 0-1 til 2-1-seier over Bolton i Lancashire FA Senior Cup.

Han fikk senere følge av lagkamerat Federico Macheda, som dermed ble mannen som til slutt sendte rødtrøyene til finalen i LSC-turneringen. Der skal Brian McClairs unge mannskap møte vinneren av semifinaleoppgjøret mellom Liverpool og Accrington Stanley.

Torsdagens semifinale mot Bolton ble gjennomført med 75 minutters spill mot ti mann. Hjemmelaget ble nemlig redusert allerede etter et kvarters spill, da forsvarsspiller James Sinclair hindret Macheda ulovlig. Dommeren vurderte italieneren til å være i klar scoringsposisjon, og nølte ikke med å sende Bolton-spilleren av banen.

Men, undertallet til tross, var det nettopp hvitkledde Bolton som tok ledelsen. 20 minutter var unnagjort da Rob Sissons fyrte avgårde en kanonkule som ga United-keeper Ron-Robert Zieler null håp om redning.

Ledelsen holdt imidlertid i kun seks minutter. Da var Chris Eagles på pletten og satte inn en retur etter at Bolton-keeperen hadde parert et forsøk fra Danny Drinkwater.

Utlikningen satte fart i rødtrøyene, og etter ytterligere seks minutter var snuoperasjonen fullført. Da ble David Grays inviterende innlegg møtt av Macheda, som fikk en enkel jobb med å sette inn 2-1 fra kort hold.

Scoringen slo luften ut av Bolton-spillerne, og United kontrollerte resten av kampen.

Resultatet betyr at Brian McClairs mannskap nå har spilt seg frem til to av vårens finaler. Fra før av er laget som kjent klar for finalen i Manchester Senior Cup.

Laget: Ron-Robert Zieler; David Gray, Tom Cleverley, James Chester, Craig Cathcart; Danny Drinkwater, Sam Hewson, Rodrigo Possebon, Sean Evans (Eikrem), Chris Eagles (Danny Galbraith), Federico Macheda.

Uben.innb.: Ben Amos, Corry Evans, Matthew James