Reservene spilte uavgjort mot Chelsea

Reservene spilte tirsdag kveld uavgjort 2-2 borte mot Chelsea. United lå under 2-0 til pause, men snudde kampen etter hvilen og Darron Gibson (bildet) satte inn straffen som sikret uavgjort tre minutter på overtid.

Chelsea var ute etter revansje siden de tapte 1-0 mot United forrige mandag. Ole Gunnar Solskjær gjorde mange forandringer på lagoppstillingen fra forrige kamp. Ben Amos erstattet Ben Foster i mål, Fábio og Rafael ble flyttet ned på hver sin back, mens Richard Eckersley dannet midtstopper-paret med James Chester. I tillegg gikk Tom Cleverley inn på sentral midtbane, Daniel Drinkwater og David Gray på vingene med Danny Welbeck som ensom spiss.

Dårlig førsteomgang, bra andre.

Chelsea dominerte først eomgang og fikk sin første sjanse før det første minuttet var gått ved spanjolen Sergio Tejera. De tok også ledelsen etter 32 minutter da Jacob Mellis scorte da United ikke klarte å klarere en corner. Like før pause doblet Scott Sinclair ledelsen med hodet.

United kom sterkere tilbake igjen i andre omgang. Reduseringen kom dog ikke før i det 77. minutt da Fábio scorte på en perle fra ca 20 meter etter bra angrepsspill. Fábio har kommet litt i skyggen av sin tvillingbror Rafael, men viste i dag at han er et stort talent han også. United presset på for å få utligningen og på overtid fikk de belønningen da Drinkwater ble felt inne i Chelseas 16-meter. Darron Gibson gjorde ingen feil fra 11-meteren og satte ballen sikkert nede i Hilários venstre hjørne, da Hilário selv gikk til høyre.

Dette var tredje gang i sesongoppkjøringen at reservene kommer tilbake etter å ha ligget under. Dette skjedde også da de spilte 2-2 mot Oxford og i 3-2 seieren mot Northwich Victoria.

Det meldes om skader på Danny Welbeck (øye) og Rafael (skulder), men ingen av skadene skal være alvorlige.

Uniteds lag: Ben Amos; Rafael (Stewart 80), James Chester, Richard Eckersley, Fábio; Drinkwater, Hewson (Eikrem 80), Gibson, Cleverley, Gray; Welbeck (Macheda 14).

Kilde: ManUnitedYouth