Reservene banket Boro

Febian Brandy og Fangzhuo Dong scoret målene da Uniteds unge reservelag snudde 0-1 til 2-1-seier over et erfarent Middlesbrough-mannskap på Riverside.

Boro ledet oppskriftsmessig til pause, inntil Brandy utliknet med ti minutter igjen på kampuret og Dong satte kronen på verket med et frispark på overtid.

Som vanlig stilte United med et svært ungt lag, men denne gang var det enda yngre enn vanlig. Matthew James og Antonio Bryan spiller vanligvis for U18, men begge to fikk prøve seg fra start.

Vertene på sin side, stilte med veletablerte og rutinerte ringrever som Gaizka Mendieta, Robert Huth og Emanuel Pogatetz, uten at det hjalp dem til poeng.

Likevel var det Boro som kom best igang, og United-keeper Tom Heaton måtte to ganger i aksjon i løpet av kampene 20 første minutter. Første gang måtte han storme ut for å hindre Tom Craddock, før han fikk vist frem refleksene sine da Mendieta fikk god treff med en heading fra kort hold.

Men snart begynte også Uniteds angripere å vise seg frem. Dong var nære på med en heading, og Kieran Lee sendte avgårde et skudd som Boro-keeper Ross Turnbull riktignok reddet med relativ enkelhet.

Etter pause sank gjennomsnittsalderen ytterligere da United erstattet David Gray og nevnte Bryan med Corry Evans og Danny Welbeck.

Boro beholdt et ørlite initiativ og testet igjen Heaton med et forsøk av Huth, før Febian Brandy tvang hjemmelagets keeper til å slå unna da United kontret.

Tom Heaton hadde stått en god kamp i mål, men han var sjanseløs da Boros Hutchinson fikk drømmetreff på volley og ballen suste utagbart i nettmaskene. Scoringen kunne ha satt preg på urutinerte gjester, men heller enn å sprekke, svarte de med å gå helhjertet i angrep. Og det betalte seg da Brandy fant veien forbi Boro-keeperen etter flott forspill av Norwood og Welbeck.

Heretter kjørte United på for et vinnermål, og lyktes etter at Dong var blitt lagt ned like utenfor 16-meteren. Kineseren tok selv ansvar, og kaet frisparket i mål via Mendieta. 2-1 og et meget sterkt resultat.

United: Heaton; Gray (C Evans, 46.), R Eckersley, Chester, S Evans; Bryan (Welbeck, 46.), Lee, James (Norwood, 64), Barnes, Dong, Brandy. Uben.innb.: Zieler.

Kilde: ManUtd.com