Keane-hattrick sikret avansement

To tidlige baklengsmål til tross; Warren Joyces U21-gutter tok seg videre i Lancashire Senior Cup da de slo Accrington Stanley 4-2.

Ja, det finnes faktisk andre ved navn Keane i disse boklanseringsdager.

Tirsdag kveld gjestet Warren Joyce og hans U21-gutter Store First Stadium og Accrington Stanley i Lancashire Senior Cups første runde.

Hjemmelaget ledet 2-0 allerede etter 20 minutter spilt, men Will Keane-hattrick og James Weir-scoring sørget for 4-2-seier.

Se laget nederst i artikkelen.

W. JOYCE: U21-sjef.

To tidlige baklengs

Det var hjemmelaget som kom best igang på Store First Stadium.

Allerede etter fem minutter kom kampens første mål, da Stanleys Lee Molyneux fant hodet til Leam Goulding som headet inn 1-0. Et drøyt kvarter senere doblet de ledelsen. 16 år gamle John Roberts skjøt via en United-spiller og inn i mål fra direkte frispark.

Keane startet snuoperasjonen

Idet klokka viste 28 minutter spilt utlignet imidlertid Will Keane.

James Wilson løp nedover Stanleys høyreside før han la inn til Keane som enkelt satte ballen i mål. Minuttet før pause kom den viktige utligningen for Warren Joyces gutter.

Ikke bare Roy Keane som skaper overskrifter om dagen – for unge Will Keane fikk scoret sitt andre mål for dagen da han løp gjennom Stanley-forsvaret, rundet keeper og satte ballen i åpent mål.

To sene scoringer

Da det så ut til at kampen ville gå til straffesparkkonkurranse scoret James Weir for United.

En perfekt vektlagt gjennombruddspasning ble slått mot Weir som så ut til å være i offside, før 19-åringen sendte ballen bak Stanleys sisteskanse.

Og om ikke dét var nok, gjorde Will Keane kampens 6. mål og sikret med det sitt hat-trick da han gjorde 4-2 for bortelaget.

Lancashire Senior Cup, 7. oktober 2014
Store First Stadium

Accrington Stanley 2-4 United

05. min.: 1-0 Goulding
22. min.: 2-0 Roberts
29. min.: 2-1 W. Keane
44. min.: 2-2 W. Keane
79. min.: 2-3 Weir
82. min.: 2-4 W. Keane

Man. Utd: Ben Amos, Saidy Janko, Marnick Vermijl, Tyler Blackett, Reece James (Liam Grimshaw, 81.), Tom Thorpe, Andreas Perreira, James Weir, James Wilson (Donald Love, 62.), Will Keane (Ashley Fletcher, 86.), Sean Goss
Benk: Kieran O’Hara, Matt Willock