Reservelagskamp på tv

Tirsdag kveld tar Ole Gunnar Solskjær sitt reservelagsmannskap med til Kingston-upon-Hull for å møte hjemmelagets tabelljumboer. Oppgjøret vises direkte på Viasat Sport, med sendestart klokken 19.30.

19 dager etter MSC-møtet med Bolton i Altrincham er det endelig klart for mer alvor for United-reservene, som siden den gang har måttet nøye seg med treningskamp mot Celtic (0-0) og diverse interne oppgjør mot klubbens juniorer på Carrington.

Og selv om treningskamper i seg selv er verdifulle nok, er manager Solskjær glad for å igjen å kunne sende elevene sine utpå til en kamp av en viss betydning.

"Ingenting er som en skikkelig fotballkamp – det er bestandig noe ekstra når man må forberede seg på ordentlig vis og ankomme arenaen i full mundur. Det gir ekstra kribling i magen," sier Solskjær til ManUtd.com.

"Vi har spilt massevis av treningskamper bak lukkede dører mot juniorlaget, noe som har gjort opp for mangelen på alvorlige oppgjør, og vi har ennå ikke tapt,"sier han med et glis – og dårlig skjult stolthet. Men Solskjær er fornøyd med at laget hans nå går travlere tider i møte:

"Vi har jobbet for å få til en kamp i uken, og nå får vi Hull, Rosenborg (søndag 23.) og Middlesbrough (torsdag 27.) i løpet av ni dager. Det er akkurat slik spillerne ønsker det," avslutter Ole Gunnar Solskjær, som tar med seg følgende 15 spillere til kveldens kamp:

Ron-Robert Zieler, James Derbyshire, Scott Wootton, James Chester, Matty James, Kenny Strickland, Cameron Stewart, Rodrigo Possebon, Magnus W. Eikrem, Sam Hewson, Tom Cleverley, Davide Petrucci, Evandro Brandao, Federico Macheda, Antonio Bryan.