MØTTE DE BESTE: Andreas Pereira (Granada) i duell med Javier Mascherano (Barcelona).

DE UTLÅNTE: Pereira spilte 90 minutter søndag.

Mens Andreas Pereira (Granada) måtte vente til søndag kveld før han var i aksjon, måtte Guillermo Varela (Eintracht Frankfurt) og Joe Riley (Sheffield Wednesday) stå over sine kamper lørdag.

Adnan Januzaj (Sunderland) og Sam Johnstone (Aston Villa) var imidlertid i aksjon for sine klubber lørdag.

Granada (Pereira) 1-4 Barcelona

Manchester Uniteds utleide midtbanetalent, Andreas Pereira, startet søndagens kamp mot Barcelona som endte med 1-4-nederlag for ligatoeren.

Granada var lenge inne i kampen etter at Jeremie Boga utlignet Luis Suarez’ 1-1-scoring etter 50 minutter.

Paco Alcacer scoret imidlertid 2-1 bare 14 minutter senere, før sene scoringer av henholdsvis Ivan Rakitic og Neymar punkterte kampen i gjestenes favør.

Det var etter at Granadas Uche Henry Agbo ble utvist at det raknet helt for hjemmelaget.

Pereira spilte under særdeles vanskelige forhold søndag kveld, men kom seg til et par skuddmuligheter. Etter ti minutter fyrte han av et skudd rett i Barcelona-blokka. To ganger i andre omgang sendte han avgårde langskudd rett i Marc-André ter Stegens hender.

Han skaffet også hjemmelaget to frispark.

Med tap søndag ligger de nå på 19. plass på tabellen, med åtte poeng opp til sikker plass. De skal i aksjon allerede onsdag borte mot Deportivo La Coruña.

PEREIRA: Fast på laget i Granada.

Aston Villa (Johnstone) 2-0 Norwich

Det endte 2-0 til hjemmelaget Aston Villa da de tok imot Norwich på Villa Park lørdag ettermiddag. United-målvakt Sam Johnstone spilte hele kampen og bidro til å holde nullen.

Ifølge BBCs tekstreferat fra kampen hadde også Johnstone målgivende på Jonathan Kodjias andre scoring. Nevnte Kodjia scoret begge målene.

Villa ligger nå på 11. plass på tabellen, med ti poeng opp til Fulham, som sitter på play-off-plass.

Allerede tirsdag skal Johnstone og Villa i aksjon igjen, mot Queens Park Rangers.

Johnstone har holdt nullen i fem av de siste seks kampene. Det har bidratt til at Villa-sjef Steve Bruve ønsker å signere Johnstone permanent.

– Han er blitt mer komfortabel, noe som kommer av spilletid. Vi har rett og slett gitt ham en plattform å utfolde seg på. Dersom det skulle finnes en mulighet til å få benytte ham mer neste sesong, vil jeg ta imot den med glede, sa den gamle midtstopperkjempen tidligere denne uken, og røper at han vil ha en samtale med Mr. Mourinho «når tiden er inne for det.»

JOHNSTONE: Holdt nullen, og hadde en assist, lørdag. Her i aksjon i Aston Villa-debuten mot Tottenham og Moussa Sissoko.

Watford 1-0 Sunderland (Januzaj)

For Adnan Januzaj og hans Sunderland ser det stadig mørkere ut. Lørdag tapte «The Black Cats», med Januzaj fra start, 0-1 borte mot Watford.

Det var klubbens fjerde tap på de fem siste kampene, og Januzaj sliter stadig med å produsere målpoeng for Sunderland.

Etter ni minutter forsøkte han seg med et langskudd, men det gikk ut til corner etter redning av keeper. To minutter før pause skjøt han nok en gang utenfor via en spiller.

JANUZAJ: Sliter i Sunderland.

Fire minutter før han ble byttet ut for Whabi Khazri, i det 70. minutt, avsluttet han rett på mål fra distanse.

Januzaj står bare med ett mål, og tre assist, på 21 kamper denne sesongen.

Sunderland ligger nå desidert sist i Premier League med syv poeng opp til sikker plass. Tirsdag møter de Leicester på King Power Stadium.