sholawh

Shoretire og Mellor viste hvordan man revansjerer et 6-0-tap

West Hams U23-lag kunne overta serieledelsen hvis de slo United lørdag ettermiddag, og med 6-0-seier i det motsatte oppgjøret så hadde de nok også planer om det.

Shola Shoretire ville det imidlertid annerledes.

Han viste at selv gode lag er sjanseløse mot pur kvalitet.

Med to nydelige gjennombruddspasninger bidro Shoretire til at U23-gutta tok en knallsterk seier.

D’Mani Mellor var ikke noe dårligere, da han scoret to mål.

Først var det kombinasjonen Shoretire og Mellor som ga United 1-0-ledelsen, med en verdensklasse-gjennombruddspasning fra Shoretire som fylte 18 år denne uka.

West Ham kom tilbake i kampen, utliknet til 1-1 og United-keeper Ondrej Mastny måtte vise seg frem flere ganger før pause.

I 2. omgang viste imidlertid Mellor seg frem i bakrom igjen, denne gangen etter en pasning fra høyreback Charlie Wellens.

Da West Ham stod høyt i jakten på en utlikning kom ballen i sluttminuttene igjen til Shoretire. Han fikk med seg den høye forsvarslinja og løpet til innbytter Connor Stanley.

Pasningen var igjen perfekt og dermed endte det 3-1.

Seieren betyr at United ligger på 5. plass i Premier League 2.

Se her for alle resultater, referat og terminliste for U23-gutta.

U23: Man. United 3-1 West Ham (startet 14.00)

Premier League 2, Leigh Sports Village

MÅL: 1-0 Mellor (Shoretire, 13), 1-1 Chesters (24), 2-1 Mellor (Wellens, 59), 3-1 Stanley (Shoretire, 87)

UNITED: Ondrej Mastny – Charlie Wellens, Will Fish, Bjorn Hardley, Alvaro Fernandez – Martin Svidersky, Charlie Savage – Shola Shoretire, Isak Hansen-Aarøen (Zidane Iqbal 64), Noam Emeran (Connor Stanley 77) – D’Mani Mellor
Innbyttere: Radek Vitek, Rhys Bennett, Sam Mather

• Kampen er i gang.
  • 13: Shoretire med en flott gjennombruddspasning som Mellor bruker til å gjøre 1-0.
  • 24: West Ham utlikner med et flott skrudd skudd i hjørnet fra 16 meter.
  • 59: Mellor gir United ledelsen på ny.
  • 87: 3-1, innbytter Stanley, etter en ny gjennombruddspasning fra Shoretire.