Redningsbonanza fra O’Hara

DE UTLÅNTE: Men den Manchester-fødte keeperen måtte se seg slått av et selvmål, mens Wilson og Fletcher vant.

MK Dons 1-2 Brighton

Etter å ha blitt matchvinner i midtuken jaktet James Wilson ny scoring da Brighton gjestet MK Dons på lørdag. Spissen startet på topp foran drøyt 7.000 bortefans på Stadium:mk. Hjemmelaget startet best, men Brighton kom mer og mer inn i kampen og Wilson noterte seg for en god målsjanse like før pause, men det ble bare nesten for unggutten.

Utover kampen hadde Wilson et par sjanser til å score, men den United-utleide angriperen gikk målløs av banen da han ble byttet ut 12 minutter før slutt. Brighton vant 2-1 og tok alle tre poengene med seg tilbake til Brighton.

Leyton Orient 1-0 Morecambe

Det som lenge så ut til å bli en drømmedag, ble ødelagt av et selvmål for Kieran O’Hara, men på Twitter fikk unggutten skryt. Den Manchester-fødte keeperen startet kampen på benken, men det tok ikke lenger enn 12 minutter før O’Hara inntok banen da Morecambes førstekeeper lagde straffe og ble sendt rett i garderoben.

Til tross for at O’Hara måtte innta banen uforberedt reddet straffen og var til stor hjelp med å holde Morecambe i kampen til pause.

Etter hvilen fortsatte O’Hara storspillet i 2.omgang og allerede ti minutter ut i omgangen hadde han reddet Morecambe fra baklengs ved tre anledninger. Til tross for at sisteskansen gjorde det han kunne og litt til, ble ikke dagen helt perfekt for den United-utleide keeperen.

Ti minutter før slutt var bortelaget så uheldige som man kan forestille seg da Morecambe-forsvaret rotet det til da Alan Goodalls klarering traff lagkamerat Alex Kenyon og inn i målet til O’Hara.

Det ble tap for Morecambe, men Kieran O’Hara tok et stort steg i riktig retning lørdag og mottok skryt fra flere kanter etter kampen.

Keeperen var selv på sosiale medier dagen etter kampen og skrev følgende:

– Et skuffende resultat i går etter å ha kjempet så hardt med ti mann mot Leyton Orient. Takk for alle meldingene.

Fleetwood 0-2 Barnsley

Barnsley gjestet Fleetwood lørdag, og på topp startet Ashley Fletcher. Angriperen som har gjort en god figur i Barnsley etter å ha ankommet fra United var nær scoring ved flere anledninger i kampens første omgang, men engelskmannen, som nylig ble oppkalt til aldersbestemt landslag, manglet den lille marginen for å få scoring.

I kampens siste omgang roet det seg litt ned for spissen, og femten minutter før slutt ble Fletcher byttet ut. Barnsley holdt nullen, scoret to mål og tok tre poeng på bortebane.