– Alltid gode kamper mot United

QPR-manager Harry Redknapp lover United hard kamp om poengene.

Under den åpne delen av formiddagens pressekonferanse på Lofthus Road ble det pratet heller lite om det som venter Redknapps lag på lørdag ettermiddag, men desto mer om QPRs situasjon generelt og Redknapps syn på ditt og datt.

Han innledet imidlertid pressekonferansen ved å svare på spørsmål om skadesituasjonen foran møtet med United, og sa at det ser bra ut.

– Bortsett fra langtidsskadde Sandro og Yun, pluss Traore som har problemer med en tå, så ser det bra ut.

Og dermed var det klart for neste spørsmål fra salen:

Det er jo ikke et United slik vi har sett dem i de senere år, men de har fortsatt mange store spillere…?
– Det blir alltid gode kamper mot Man. United, svarte Redknapp. – Alle ser frem til den, og ja, de har mange toppspillere.

Ser du en mulighet for at en spiller som Charlie Austin (Premier Leagues Månedens spiller i desember; journ.anm.) vil kunne skape problemer for forsvaret deres?
– Vel… vi spiller jo hjemme, så vi skal i alle fall gjøre så godt vi kan. Vi har møtt Man. City her og ga dem fantastisk kamp; vi ledet 2-1 sent i oppgjøret før de utliknet; vi spilte godt mot Liverpool her; ja, vi har spilt mot noen av ligaens beste lag og gitt dem hard kamp. Dette blir nok en stor kamp for oss, så vi må bare passe på å være skjerpet og prøve å skaffe oss de tre poengene.

MÅ dere å vinne for at du skal få beholde jobben din?
– Hvem vet…? Det skrives så mye rart. Men at vi skal slå Man. United…? Da kunne dere (journalistene) vel ha gitt meg en litt enklere oppgave, humret Redknapp, før pressekonferansen etter hvert begynte å handle om alt annet enn morgendagens kamp.