Reddet ett poeng

Nicky Ajose utliknet minuttet før slutt mot Wolves.

Paul McGuinness' U18-mannskap var mindre enn to minutter fra å bli påført sitt tredje nederlag på fire kamper, men så dukket Ajose opp og satte innbytter Davide Petruccis fremspill i mål fra 16 meter. Dermed endte det fremskutte bortemøtet med Wolverhampton 2-2, etter at hjemmelaget hadde ledet 2-0 allerede etter ti minutters spill.

Wolves sjokkåpner

Det var bare spilt i seks minutter da hjemmelagets James Spray dukket opp bak United-forsvaret etter en stygg feil av Alberto Massacci, og bredsidet ballen enkelt forbi en utspilt Conor Devlin. Deretter, bare fire minutter senere, ble ledelsen doblet da den samme Devlin ble overlistet av Sprays lagkamerat Nathan Rooney. Det så med andre ord stygt ut for Paul McGuinness' elever i åpningsfasen.

Strafferedning

Og verre kunne det blitt. "Ulvene" fikk nemlig sjansen til å gå opp i 3-0 fra straffemerket vel halvveis ut i omgangen. Isteden fikk vi se United-keeper Conor Devlin avverge med en fin reaksjonsredning. Det var en inngripen som skulle få større betydning enn noen kunne ane, for bare fem minutter senere fikk frisparkspesialist Robbie Brady en mulighet til å lufte skuddfoten. Den sjansen tok han vare på, og dermed sto det 2-1. United var med igjen for fullt.

Ut på båre

Dessverre skulle ikke målscorer Brady få være med på det videre opphentingsforsøket særlig mye lenger. Syv minutter før pause ble han nemlig båret av banen med mistenkt brudd i ankelen. Heldigvis skulle det ganske snart vise seg at skaden likevel ikke var alvorlig.

Inn som erstatter for Brady, kom italienske Davide Petrucci, til sin første U18-opptreden siden voksesmerter tvang ham ut for åtte måneder siden.

Utlikningen

Og nettopp Petrucci skulle få en avgjørende fot med i scoringen som til slutt skulle gi United et velfortjent poeng i en underholdende kamp.

Flere gode utlikningsmuligheter etter pause, ble misbrukt ett for ett, men da Petrucci, to minutter før slutt, løftet ballen over og inn bak Wolves-forsvaret, ga han Nicky Ajose fritt leide, og like etterpå satt ballen i nettmaskene bak hjemmelagets keeper.

KAMPFAKTA

Wolverhampton 2 (2) – Manchester United 2 (1)

06. min.: 1-0 Spray

10. min.: 2-0 Rooney

30. min.: 2-1 Brady

88. min.: 2-2 Ajose

United: Conor Devlin, Alberto Massacci, Michele Fornasier, Scott Wootton, Sean McGinty, Larnell Cole, Ryan Tunnicliffe, Paul Pogba, Robert Brady (Davide Petrucci, 43.), Nicky Ajose, Jesse Lingard.

Uben.innb.: Michael Keane, Luke Giverin