Reddet straffespark til ingen nytte

Bare én av våre utlånte var i aksjon for utlånsklubben sin denne midtuka.

Denne ene var Jacob Carney, som er utlånt til den nordirske toppdivisjonen, og som der gjør det bra for Portadown – selv om resultatene til Portadown er variable.

Denne gangen var Crusaders motstander hjemme på Shamrock Park, og Crusaders er et lag som var inne i en stygg tapsrekke – men Portadown er gjestfrie verter, og er ofte en passende motstander for et lag som sliter.

Det så en liten stund ut til at Portadown skulle stikke av med poengene her, for de tok nemlig ledelsen i det 63. minutt, men en rask snuoperasjon med mål i det 79. minuttet og det 80. minuttet gjorde at det stod 2-1 til bortelaget. Mot slutten av kampen fikk Crusaders attpåtil straffespark, men Carney reddet straffesparket – uten at det førte til noen poeng av den grunn.

Carney & co har fortsatt to lag bak seg på tabellen, om ikke annet, og det er ikke noe nedrykk fra den nordirske toppdivisjonen denne sesongen.