REAL MADRID!!!

OPPDATERT 12.00 United ble trukket ut mot Cristiano Ronaldo & co.!

Allerede på forhånd sto det skrevet i stjernene, og nå er det altså en realitet. Manchester United møter Real Madrid til dobbeltoppgjør om retten til en kvartfinaleplass i årets Champions League!

Dermed er det samtidig klart at det blir gjensyn med en av klubbens store helter. Fire år etter at han forlot Old Trafford til fordel for nettopp Real, returnerer Cristiano Ronaldo til sin gamle arbeidsplass.

Det er allerede klart at United (i likhet med samtlige klubber i bortekolonnen nedenfor) skal ha bortekamp først, og altså får sjansen til å avgjøre på hjemmebane. Vi kommer tilbake med nøyaktige kampdatoer så snart som mulig.

Reaksjoner på trekningen, fra klubber og spillere, følger i egne saker utover dagen. I mellomtiden kan den komplette trekningslisten studeres her:

Resultatet av trekningen til CLs 1/8-finaler

Galatasaray

v

Schalke 04

Celtic

v

Juventus

Arsenal

v

Bayern München

Shakhtar Donetsk

v

Borussia Dortmund

AC Milan

v

Barcelona

Real Madrid

v

Manchester United

Valencia

v

Paris Saint Germain

Porto

v

Malaga

<iframe src=»http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=f75c4ec1a2/height=550/width=542″ scrolling=»no» height=»550px» width=»542px» frameBorder =»0″ allowTransparency=»true» ><a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=f75c4ec1a2″ >Champions League-trekning</a></iframe>

Skrevet før trekningen:

Da skal det avgjøres hvem Manchester United skal opp mot når Champions Leagues utslagsfase innledes i midten av februar.

Én sak er kaende klar: Det blir enten AC Milan, Shakhtar Donetsk, FC Porto, Celtic, Valencia eller Real Madrid.

Samtlige klubber – med unntak av Andrei Kanchelskis‘ moderklubb, ukrainske Shakhtar, har stått på United-menyen tidligere, og alle har – på et eller annet tidspunkt – bukket under for overmakten fra Manchester.

Så får vi se hva utfallet blir denne gang.

Men først av alt skal det altså trekkes, og det skal skje fra cirka klokken 11.30.

Her på united.no følger vi selvsagt begivenhetene etter hvert som de utvikler seg, og oppdaterer via LIVE-tekst.

Direktesendt på tv

Både Eurosport og Viasat Fotball overfører direkte fra UEFA-hovedkvarteret i sveitsiske Nyon. Sendestart klokken 11.30.