– Spilte en god kamp

Det endte 0-0 mot Southampton onsdag kveld. Hva sier José Mourinho etter denne forestillingen?

Ingen mål ble scoret da Manchester United gjestet Southampton i sesongens siste bortekamp onsdag kveld.

Dermed endte det med poengdeling i den ellers uviktige Premier League-kampen. Vi fulgte kampen her.

En rekke spillere ble spart i kampen mot sørkystlaget, og United viste på mange måter at dette var en kamp totalt uten betydning.

Sergio Romero, som erstattet David De Gea i mål, vartet opp med strålende redninger, blant annet en strafferedning etter fem minutter.

Hva blir sagt etter kampstart?

José Mourinho:

– Fellaini har ikke slitt noe, men er erfaren nok til å vite at han måtte av. Ellers er det bare bra.

Mata skal være ok, mens Fellaini og Blind er tvilsomme til søndagens kamp mot Crystal Palace.

– Vi spilte et godt lag, en god kamp, mot et godt lag. De prøvde å vinne fordi de ønsker å avslutte sesongen bra, på åttendeplass. Vi var mer enn ok.

– Alle gav meg positivt inntrykk i dag; Sergio [Romero] hadde en veldig god kamp og vel så det. Med et par tabber her og der var vi ikke perfekt, men individuelt var de gode. Spillerne viste at de ønsker å være i en finale, og at de ønsker å være et alternativ. De gav meg alt de hadde.

ROMERO: Reddet straffe.

– Romero er Argentinas landslagskeeper. De er blant de beste landslagene i verden og har gode keepertradisjoner. Joel Pereira er også en veldig god målvakt. På keeperplassen er vi i trygge hansker. (…) David [De Gea] er i verdenstoppen, og vi ønsker å beholde ham. Neste kamp dere ser han er mot LA Galaxy i juli.

– Jeg håper å få brukt Pereira mot Crystal Palace, og Sergio i EL-finalen.

– Nå kunne jeg gi 90 gode minutter til noen, mens jeg kan spare de søndag. Darmian, for eksempel, er ikke med i neste kamp mot Crystal Palace. Jeg håper fansen nyter kampen selv om det ikke blir et sterkt United-lag.

Sergio Romero:

– Jeg er veldig fornøyd med dagens kamp. Den var viktig for selvtilliten i gruppa. Vi scoret ikke, men holdt burent rent. Det er bra. – Jeg spilte et år med Gabbiadini i Sampdoria, vi trente mye på straffer, så jeg bestemte meg da han tok ballen. Det var veldig godt for både gruppen og meg.

– Vi hadde en veldig god kamp i forsvar. Ikke bare Jones og Smalling, men også Bailly og Darmian. Tuanzebe og Carrick hjalp bidro også fra midtbanen.

– Det er veldig viktig for meg å få spille finalen. Ingen visste særlig mye om meg da jeg kom, men nå har jeg fått mye selvtillit og José har gitt meg tillit. Jeg skal gjøre mitt beste for laget.

Dag Langerød, ansvarlig redaktør: