– Normalt tar det seks uker og så litt tid etter det igjen

Avansementet i FA-cupen kom med en bismak for United. Marcus Rashford ble byttet inn, var med på å ordne 1-0, men måtte så ut med skade.

Nå er det klart at han ikke bare mister søndagens kamp mot Liverpool, men at han også mister enda flere kamper.

– Han fikk et par smeller igjen, og har forverre ryggskaden sin. Jeg forventer ikke at han (Rashford) er tilbake de neste ukene. Vi har en vinterpause (i februar) og jeg er usikker på om vi ser ham før det, sier Ole Gunnar Solskjær til Sky Sports før søndagens kamp.

– Vi vil gi ham tid til å hvile og komme seg tilbake ordentlig før vi slipper ham ut på banen igjen. Han har imidlertid kommet seg raskt etter tidligere smeller, legger han til.

Disse kampene mister han

Etter Liverpool-kampen skal United møte Burnley (H, liga), Watford eller Tranmere (B, FA-cup), Man City (B, ligacup) og Wolverhampton (H, liga) før vinterpausen Solskjær snakker om – som kommer i perioden 2.-17. februar.

Etter vinterpausen er det Chelsea 17. februar før det blir fullt kjør med kamper i Europa League, liga og muligens også andre cuper utover våren.

Henry Winter, kjent som en av de aller mest troverdige journalistene i England, melder imidlertid at United-spissen kan miste to-tre måneder.

– Han har spilt med store smerter, hevder han.

Etter kampen utbroderte Solskjær mer.

– Jeg er ikke lege, men normalt tar en slik skade seks uker, og så den tiden det tar å bli kampklar igjen. Det vil bli nye undersøkelser etter helga, sa United-manageren.

Det kan tyde på at Rashford først er klar igjen i starten av mars – tidligst. 

Se hele terminlista her.