– Rashford spiller i neste

Jose Mourinho bekrefter uttaket.

Marcus Rashford har til gode å starte en tellende United-kamp denne sesongen, men har skapt noe hver eneste gang han har kommet innpå.

I tillegg viste han god form med tre mål mot Norge i en U21-landskamp forrige uke.

Torsdag kveld, borte mot Feyenoord, får han endelig debuten sin fra start, hvis man skal tro manageren selv.

– Nå handler det om neste kamp for meg, og den kommer Rashford til å spille, sier Mourinho ifølge The Guardian.

Så må man bare vente og se hvor mange andre endringer det blir på laget.

Bytter hele laget?

United møter Watford borte i ligakamp kommende søndag, og tas det hensyn til det? Hadde det vært Champions League så ville nok det nok blitt ganske toppet lag i begge kamper, men Europa League vurderes kanskje litt annerledes.

Spillerne som satt på benken mot City bør imidlertid kunne håpe på spilletid, selv om noen av dem allerede kan ha spilt seg inn på laget som starter mot Watford. Dermed hviles de kanskje også i Nederland.

På benken mot City:
Sergio Romero
Juan Mata
Anthony Martial, kom inn mot City
Chris Smalling
Marcus Rashford, kom inn mot City
Ander Herrera, kom inn mot City
Morgan Schneiderlin

Henter inn de fra tribunen?

t27Mourinho har ofte også brukt Ashley Young og Memphis Depay på benken denne sesongen, og Marcos Rojo var med inntil Chris Smalling ble skadefri og tok hans plass på benken.

Samtidig har man spillere som Phil Jones, Michael Carrick og Matteo Darmian som har stått helt utenfor førstelaget i det siste.

Og hva med en lovende unggutt som Axel Tuanzebe, kan han komme med på benken? Han har i alle fall imponert på reservelaget.

Dessuten må man vel tippe at både Jesse Lingard og Henrikh Mkhitaryan, som ikke var gode og ble byttet ut etter 45 minutter mot City, får sjansen til å få finne form med litt viktig spilletid torsdag. I alle fall hvis de er skadefrie.

James Ducker i The Times skriver følgende mandag:

– Mkhitaryan og Lingard vrakes, og Blind og Fellaini settes også ut for å få plass til Rashford og Herrera.  Smalling, Martial, Mata og Schneiderlin kan også komme inn på laget.

Hva tror du?