– Rashford minner om meg selv

Ronaldo skryter av Uniteds unggutt, og trekker paralleller til sin egen spillestil.

Ronaldo (nei, ikke den Ronaldo), «feite-Ronaldo», «ekte-Ronaldo», «El Fenomeno» eller Ronaldo Luis Nazario Da Lima, uansett hva du kaller ham er han utvilsomt en av fotballens største legender i nyere tid.

Brasilianeren hadde – inntil  Miroslav Klose tok rekorden i VM 2014 – verdensrekorden for antall mål scoret i turneringen, og fortalte torsdag The Sun at han mener Marcus Rashford er et helt spesielt talent.

– Han er en fantastisk god ung spiller. Jeg ser noe av meg selv i han, det er sikkert – han er modig, han er rask, og han er god med ballen.

RONALDO-ESQUE: "Feite-Ronaldo" mener Rashford minner om ham selv.
RONALDO-ESQUE: «Feite-Ronaldo» mener Rashford minner om ham selv.har mot, han er rask, og han er veldig god med ballen.

– For spisser er det viktig å være sulten på å score mål, og jeg ser det på ham. Han har en fantastisk fremtid, sa Ronaldo.

Rashford har vært en åpenbaring for United denne sesongen, og står med totalt 7 scoringer og 1 assist i alle turneringer på 15 kamper.

Fire av disse målene har han scoret i Premier League, to av dem i Europa League og ett i FA-cupen. Spissen er aktuell mot Norwich til helgen, selv om van Gaal har sagt at han ønsker å rotere på laget.

Ronaldo uttalte også at han beundret Wayne Rooney, og ser på ham som en av nøklene i Englands håp om å vinne EM2016 – et mesterskap han mener England er favoritter til å vinne.

Brasilianeren la fotballstøvlene på hylla i 2011, og har vært innom blant andre Real Madrid, Barcelona, AC Milan og Inter Milan. Med sine 62 mål for Brasil er han nasjonens nest-toppscorer etter Pélé.