– Rashford med i troppen

Får 18-åringen debuten sin lørdag?

Anthony Martial og Wayne Rooney er ute. Marouane Fellaini likeså. Og James Wilson er ifølge Louis van Gaal ikke klar for å spille 90 minutter.

Etter at Javier Hernandez og Robin van Persie ble solgt i sommer – og Adnan Januzaj ble lånt ut – så ser United dermed meget tynne ut lengst framme før kampen mot Watford.

Ifølge Manchester Evening News betyr skadene at Marcus Rashford er tatt ut i kamptroppen, selv om det gjenstår å se om han blir blant de 18 som starter eller sitter på benken.

Rashford fylte 18 år for bare tre uker siden, men ble toppscorer på juniorlaget forrige sesong. Denne sesongen har han nettet seks ganger på 11 U18-kamper og har også vist seg frem i UEFA Youth League, med to mål mot PSV Eindhoven. Han har også vært kaptein i den turneringen.

– Han er eksplosiv og veldig talentfull samtidig som han jobber hardt. Han er en bra fyr å ha på laget fordi han alltid gjør en ordentlig jobb, har Nicky Butt tidligere sagt om Rashford.

Sean Goss, som var med på USA-touren, er også med i United-troppen mot Watford.

De siste ukene har Jesse Lingard spilt seg til en fast plass, og Axel Tuanzebe og Cameron Borthwick-Jackson har ogsså vært med på A-laget. Sistnevnte debuterte også i 2-0-seieren mot WBA. Ingen kan dermed beskylde United for å ikke slippe til unggutta.

VIDEO UNDER: Et par mål av Rashford under.