Rashford hylles av Solskjær: – Beste kampen han har spilt

Da det endelig løsnet for Marcus Rashford var det ingen overraskelse at det skjedde i en storkamp. Det betydde imidlertid lite for 21-åringen etter at seieren glapp mot Liverpool.

– Jeg er bare skuffet over at vi ikke får de tre poengene, sa Rashford i TV-intervjuene etter 1-1-kampen mot Liverpool på Old Trafford søndag kveld.

Både MUTV- og Sky Sports-reporteren forsøkte å få United-spissen til å analysere resultatet og situasjonen, men fikk ingen utfyllende svar fra en nedbrutt Rashford.

– Det er så skuffende. Jeg synes vi fortjente de tre poengene. I denne kampen viser vi at vi kan bedre, og det føles som at vi tapte to poeng, sa Rashford til MUTV.

– Et mål til ville gjort det enklere for oss. Men 20 minutter før utligningen sluttet vi å true bakrommet, og med en gang vi tok foten av gasspedalen ble det vanskeligere. Vi må være mer positive når vi leder og jage enda flere mål.

Kanskje er rosen fra manager Ole Gunnar Solskjær en trøst. Nordmannen mener Rashford spilte sin beste kamp på lenge.

– Kanskje den beste på de ti månedene under meg. Han utfordrer, jager, forsvarer. Det var en fin duell mellom han og Van Dijk ved hjørneflagget. Du ser at gutten vokser og blir sterkere, sa Solskjær på sin pressekonferanse.

Ny partner, ingen forskjell

Rashford hadde ikke scoret i åpent spill siden serieåpningen mot Chelsea, og selv om 21-åringens tall har vært svake, har han hatt en tendens til å være avgjørende i storkamper.

Det ble han også denne gangen.

FRUSTRERT MÅLSCORER: Marcus Rashford har scoret tre mål mot Liverpool i sin karriere, men fikk ikke med seg alle tre poengene denne gangen.

Mot Liverpool scoret Rashford sitt ellevte mål mot et topp seks-lag og sitt tredje mot erkerivalen.

I tospann med Daniel James skapte United-spissen trøbbel for Virgil van Dijk og resten av Liverpool-forsvaret ved flere anledninger.

– Det var et fint mål, og vi vil ha flere slike. Vi har jobbet med forståelsen mellom oss, og i en slik kamp får du betalt for detaljene.

Til Sky Sports sier imidlertid Rashford at systemet med to spisser ikke utgjorde noen forskjell for ham.

– Det er ikke nødvendigvis en endring fra det vi har gjort tidligere i sesongen. Vi gjør praktisk talt det samme, selv om det ser annerledes ut på papiret.

Han hadde heller ikke mye å si om at scoringen ble godkjent av VAR.

– Jeg aner ikke hva som skjedde, men jeg var ganske avslappet, for jeg så ikke noe i oppbyggingen som var galt.

TOPPSCORER: Marcus Rashford er lagets toppscorer med fire mål. Nå er også Anthony Martial tilgjengelig Ole Gunnar Solskjær.

– Hører ikke på hva som blir sagt

Med ett poeng mot Liverpool ligger Manchester United nå to poeng fra nedrykksplass.

Nå venter Partizan i Beograd på torsdag, før formsvake Norwich venter på bortebane.

Rashford mener det er en god sjanse til å starte en ny seiersrekke.

– Jeg hører ikke på hva som blir sagt. Vi vet hva som skjer i klubben og hvor hardt vi jobber. Det er det eneste som betyr noe. Arbeidsvilje og lidenskap er det som betyr noe i garderoben.

– Jeg er sikker på at vi kan spille enda bedre enn dette.