– Er Rashford egentlig en ving?

Nei, mener Gary Neville, som oppfordrer gamleklubben til å gjøre et siste sprell på sommerens overgangsmarked.

Marcus Rashford registrerte ikke sitt navn i målprotokollen da Manchester United knuste West Ham 4-0 i seriepremieren søndag søndag ettermiddag, men at 19-åringen var sentral, er det ingen tvil om.

Den engelske unggutten utfordret West Ham-forsvaret med fart og lyst, gjorde dagen til et mareritt for tidligere City-back Pablo Zabaleta. Han var også nest sist på ballen på åpningsmålet til Romelu Lukaku med en følsom gjennombruddspasning.

Likevel er ikke Gary Neville overbevist om at det er på venstrekanten Marcus Rashford bør spille denne sesongen. På Sky Sports uttalte ekspertkommentatoren at United bør hente en ny ving før overgangsvinduet stenger.

– Rashford er vel egentlig ikke en kantspiller? Dersom United henter en verdensklasseving, vil laget være komplett, sa Neville, ifølge Daily Mirror.

Ivan Perisic har som kjent vært koblet til en overgang til Old Trafford i hele sommer, men enn så lenge virker en avtale langt unna. Sagaen om Gareth Bale tok på sin side en brå slutt i Skopje.

Uansett mener Neville at United skal være med i tittelracet i Premier League denne sesongen.

– De har brukt mye penger, og det finnes ingen unnskyldninger for Manchester United ikke skal kjempe om ligatittelen. Det er de nødt til denne sesongen. Forrige sesong var ikke god nok og spillerne underpresterte.