Raser mot dommeren

– Man får ikke dårligere avgjørelser i Premier League, tordnet Roberto Martínez etter kampen. Danny Welbeck får gjennomgå av Wigan-sjefen.

Welbeck falt svært enkelt tidlig i kampen uten at Ali al-Habsi var borti han, men Michael Oliver pekte på straffemerket – en avgjørelse som fikk Martinez til å se rødt. Han er ikke nådig i sin vurdering av Welbeck.

– Det irriterte meg. Man kunne se det. Man vet hva han prøver på. Jeg har møtt United borte tre ganger tidligere, og av en eller annen grunn ser vi ikke ut til å bli behandlet på samme måte som hjemmelaget, fortalte han etter kampslutt.

– Man får ikke dårligere avgjørelser i Premier League enn straffen de fikk. På mange måter føler man at man kjemper mot et fjell. Taklingene haglet. Hadde det vært motsatt ville det ha blitt et par røde kort.

Blant annet mener Martinez at Welbeck burde blitt utvist for taklingen på Franco helt på tampen av oppgjøret.

– Danny Welbeck hadde foten sin over ballen. Det er en håpløs takling, og under det nye regelverket kan man ikke gjøre det. Jeg diskuterer ikke hvorvidt de hører hjemme i spillet eller ikke – det får andre gjøre.

– Men når reglene er som de er kan man ikke takle folk på den måten. Foten er over ballen. Det er hensynsløst og farlig. Det er et rødt kort, både for WIgan- og United-spillere – alle.