Raser mot dommeren

Roberto Martínez var ikke fornøyd med Kevin Friend.

Manchester United tok en ny hjemmeseier da Radamel Falcao scoret sitt første mål for sin nye klubb. Colombianeren sendte United tilbake i føringen etter en fin ball fra Ángel Di María.

Roberto Martínez var ikke fornøyd at stjernespissen fikk muligheten til å score sitt første mål for United. Everton-manageren mener at spillet burde ha vært stoppet i forkant.

– Vi er skuffet over det andre målet. Jeg synes dommeren gjorde en stor, stor tabbe, sa Martínez etter kampslutt.

– Jeg forstår bare ikke den avgjørelsen. Steven Pienaar lå nede, og vi gjorde det tydelig for dommeren at han måtte stoppe spillet, men han tillot det å fortsette, og det var veldig, veldig skuffende, la han til.

Den spanske manageren forklarte situasjonen for pressen.

– Steven får et spark og går i bakken. Ballen er foran ham, og dommeren er klar over det. Han snakker med fjerdedommeren. Det er en åpenbar avgjørelse. Reglene sier at om en spiller ligger på bakken og ballen ikke er i en farlig situasjon, må man stoppe spillet, konstaterte 41-åringen.

Martínez fortalte at han ikke var misfornøyd med lagets prestasjoner. Everton presset på mot slutten, og holdt på å utligne mot slutten. Det skulle de aldri ha behøvd, ifølge den spanske manageren.

– Manchester United angrep og ballen endte opp i nettmaskene våre, og det synes jeg ikke er rettferdig. Jeg synes det var en stor feil av dommeren, slo han fast.