Rafael til OL-finale!

United-backen spilte hele kampen da Brasil slo Sør-Korea 3-0 på Old Trafford i semifinalen i OL tirsdag kveld.

Rafael hadde spilt samtlige 360 minutter i Brasils vei til OL-semifinalen i London, hvor de gule har på rekke og rad slått Egypt, Hviterussland og New Zealand (alle i gruppespillet) og Honduras (kvartfinalen). Og også tirsdag kveld var United-backen å finne på Brasils høyreback da Mano Menezes’ menn møtte Sør-Korea i semifinalen.

Brasil slet med å bryte ned sørkoreanerne i starten av kampen på Old Trafford, og Sør-Korea skapte flere store sjanser, men etter 38 minutter sendte Spartak Moskvas Romulo brasilianerne i ledelsen da han trillet ballen i mål under Sør-Koreas keeper. I andre omgang fikk Brasil mer fart på sakene, og da Leandro Damião scoret 2-0 og 3-0 etter henholdsvis 56 og 64 minutter var kampen i realiteten avgjort.

3-0 ble også sluttresultatet på Uniteds arena, og dermed er Brasil klare for finalen i OL. Denne spilles på Wembley søndag klokken 16.00 (skandinavisk tid), og motstander her er Mexico.

Rafael spilte samtlige 90 minutter også mot Sør-Korea.