– Rådene hans hjelper meg hver eneste dag

James Garner imponerer på lån i Nottingham Forest, men sier det er rådene fra en United-legende og nåværende trener i Solskjærs team som har hjulpet ham mest.

James Garner har allerede fått sine første minutter på Uniteds førstelag under Ole Gunnar Solskjær, og i United har man store forventninger til den unge midtbanespilleren som nå er på lån i Championship-klubben Nottingham Forest.

Garner sier han stortrives i rollen som dyptliggende midtbanespiller for Chris Hughtons mannskap, men legger ekstra vekt på rådene han har fått med seg på veien fra Uniteds førstelagstrener Michael Carrick.

– Grunnleggende ting er ofte det vanskeligste

– De beste rådene hans handler om det enkleste, men også det viktigste, i fotballen. Det er ofte de tingene som er de vanskeligste å utføre på banen. Jeg snakket sammen med Angel (Gomes red anm.) for en ukes tid siden og da pratet vi om tipsene Michael pleide å gi meg, sier Garner til Manutd.com.

STORE FORVENTNINGER: James Garner imponerer på utlån i Nottingham Forest og det forventes store ting av den unge midtbanespileren som nylig rundet 20 år.

Det overrasker neppe så mange at den unge midtbanespilleren henter mye inspirasjon fra nettopp Carricks spillestil.

Mange United-fans håper Garner en dag kan bli det defensive ankeret på midten slik Carrick var i en årrekke for United.

– Rådene hans handler ofte om å skaffe seg selv det ekstra halvsekundet til å ta de rette avgjørelsene. Det å tenke på hva som vil skje, før det faktisk skjer. Se alltid fremover på banen, tenk alltid fremover på banen og se for deg hva som vil skje før du får ballen, forklarer Garner.

– Vil diktere spillet

– Det er som dypliggende midtbanespiller jeg har min beste posisjon. Jeg ser alt som skjer foran meg, jeg liker å være involvert med ballen så mye som mulig og jeg røver alltid å finne de rette pasningsalternativene og diktere spillet, sier Garner.

DEBUTEN: James Garner kom inn på tampen borte mot Crystal Palace i februar 2019. Her får unggutten de siste innstruksene fra Ole Gunnar SOlskjær før debuten på førstelaget, mens læremester Michael Carrick følger med i bakgrunnen.

20-åringen har imponert for Forest og scoret også i lokalderbyet mot Derby for noen uker siden. 

– Det viktigste var å finne meg til rette her i Forest. Ikke bare på banen, men også utenfor. Jeg er ganske vant til å være med spillere som er eldre enn meg. Det opplevde jeg både i akademiet og rundt førstelaget til United, sier Garner som også roser sin nye manager Chris Hughton.

– Jeg har hatt mange samtaler med ham, og han er der for meg hele veien. Jeg kan snakke med ham når som helst. Det er veldig lærerikt og hjelper meg i utviklingen, påpeker han.