Proffkontrakt til Laird

I forrige skrev stortalentet Mason Greenwood under, og nå har en annen lovende unggutt gjort likedan.

ManUtd.com bekrefter at også 17 år gamle Ethan Laird, U18-lagets sterke og lynhurtige forsvarsspiller, nå har skrevet under på det som er hans første proffkontrakt. 

– Dette er en drøm som har gått i oppfyllelse, sier hovedpersonen selv i en kommentar etter å ha satt navnetrekket sitt på den prikkede linjen nederst på det hvite dokumentet.

– Jeg vet at det lyder som en klisjé, men dette føles virkelig som en drøm. Jeg har vært her siden jeg var ni år gammel, og har vokst opp i akademiet her. Jeg har sett spillere over meg som har oppnådd det jeg selv har strebet etter, så nå er jeg veldig, veldig lykkelig.

Takker for tilliten

Det sier Laird og gleder seg over tilliten som har blitt vist ham fra Nicky Butt og U18-manager Neil Ryan.

– Jeg føler at det er de og resten av staben som har gitt meg denne proffkontrakten, og det er de som har gitt meg troen på at jeg kan nå langt, sier han.

Ethan Laird, som ble født i Basingstoke den 5. august 2001, er inne i sin andre sesong på U18-laget. Han har også spilt høstens to UEFA Youth League-kamper for Nicky Butts U19-lag, og imponert stort. I 4-0-seieren over Valencia var det den offensive Lairds forarbeid og assist som førte til 2-0-målet ved Mason Greenwood.

P.S.: Sammen med Greenwood og James Garner, en annen som har skrevet under på proffkontrakt i høst, er Ethan Laird denne uken på landslagsoppdrag med England U18.

Vi gratulerer med den nye avtalen!