– Problemet var José Mourinho

Storebror Pogba er ikke i tvil om hvem som hadde skylden for lillebrors dårlige prestasjoner.

Paul Pogba og José Mourinho hadde tilsynelatende problemer med å få det beste ut av hverandre.

Treneren fikk ikke den spilleren han antageligvis håpet på, og spilleren følte kanskje at han ble satt til arbeidsoppgaver på banen som hemmet spillet hans.

Situasjonen varte helt til det siste, med Pogbas svært uheldige innlegg på sosiale medier dagen Mourinho fikk beskjed om at United-eventyret hans ikke hadde flere sider i boka.

FAMILIE: Storebror Mathias Pogba følger stolt med på lillebrors fotoseanse etter VM-finalen i sommer, med en stolt mor til venstre i bildet.

Siden har det (naturlig nok) vært stille, men mandag kveld hadde storebror Mathias Pogba et par gloser på lager, i samtale med franske RMC.

– Grunnen til at Pogba er «gjenfødt» handler om at Mourinho ikke er i klubben lenger. Problemet var José Mourinho, hele veien. Det handlet om det som skjedde i garderoben, utenfor garderoben… Alt!

– Det vi så med Mourinho, var at han ønsket å være «maestro». Han ville være midtpunktet, alltid. Det er ikke sånn Pogba er i det hele tatt. Hvis du respekterer han, så respekterer han deg. Stoler du på han, så gir han deg store kamper, forklarte Mathias Pogba.

Under Ole Gunnar Solskjær har ting midlertidig snudd for Paul Pogba.

Fire mål og tre målgivende er fasiten så langt, og franskmannen er på vei mot sin beste sesong som klubbspiller noensinne.

Mathias Pogba spiller i dag på tredje nivået i Frankrike – etter en periode som klubbløs.