PREVIEW: Saint-Étienne – United

Får vi se denne duellen igjen på onsdag?

Manchester United gjorde jobben på Old Trafford, og sendte Saint-Étienne slukøret tilbake over kanalen.

Vi vant kampen komfortabelt 3-0, men tillot også franskmennene alt for mye spillerom i den første omgangen.

Nå er det på tide å fullføre det vi har startet, og onsdag er det igjen tid for kamp!

Avspark er allerede kl 18.00, og i Norge kan du se oppgjøret direkte på MAX. I Danmark sendes kampen på 6´eren/Dplay, og Sverige må skru på Kanal 9 eller Dplay.

Manchester United

Det har vært mye snakk om det tette kampprogrammet, men heldigvis er vi velsignet med god dybde i troppen vår.

Blackburn ble et nummer for små i FA cupen på søndag, og vi kom oss fra oppgjøret uten nye skader.

Skader og karantener:

Wayne Rooney, Luke Shaw, Matteo Darmian, Phil Jones og Ander Herrera måtte alle bli hjemme i Manchester.

Sistnevnte er suspendert etter det første oppgjøret, og Luke Shaw er igjen veid for lett.

Får denne mannen muligheten igjen på onsdag?

– Han er igjen i Manchester fordi Blind, Rojo og Darmian spiller slik jeg ønsker at en back skal spille. Shaw må vente på muligheten sin, fordi han vet at jeg ikke gir noe gratis. Han må spille bedre. Akkurat nå ligger han bak de andre. Potensialt så har han mange av kvalitetene jeg er ute etter, men teori og praksis er to vidt forskjellige ting. Han må gjøre som Mkhitaryan gjorde, sa Mourinho på tirsdagens pressekonferanse.

Alt som ble sagt på pressekonferansen kan du lese her.

Rooney sliter med en skade, det samme med Phil Jones. Når det kommer til Matteo Darmian, er det mye mulig at han rett og slett hviles etter 90 minutter mot Blackburn på søndag.

Hvem spiller?

Det er aldri lett å spå laguttakene til José Mourinho, men det er mye mulig at flere spillere hviles på onsdag. Ikke for mange, for dete er aldri godt å si hva som skjer i fotball:

– Jeg har hatt mange rare opplevelser i fotballen. Én gang ledet jeg 3-0 til pause mot Tottenham, men det endte uavgjort. Med Real Madrid så ledet vi 3-0 etter første oppgjør mot Galatasaray, men tapte 3-1 i Istanbul. Jeg har opplevd så mye rart, at ingenting overrasker meg. Vi må dra til Frankrike for å forsvare oss godt, ikke slippe inn mål og heller gjøre situasjonen ubehagelig for Saint-Étienne, sa Mourinho.

Det er uansett grunn til å tro at portugiseren har søndagens Ligacupfinale i bakhodet, men hva det betyr for laguttaket er vanskelig å si.

Zlatan og Pogba fikk hvile fra start mot Blackburn, og det ville ikke overrasket noen om de to starter på onsdag.

Er det noen sak: Zlatan Ibrahimovic.

Snakker om Zlatan; før forrige oppgjør mot Saint-Étienne poengterte vi at svensken nå sto med 14 nettkjenninger på 13 kamper mot Saint-Étienne, og at vi håpet at nummer 15, 16 og 17 ville komme på Old Trafford.

Zlatan hørte oss, og leverte varene. Vi håper med andre ord på 18, 19 og 20 i morgen, om han skulle spille.

Vi tipper denne elleveren: Romero; Valencia (Fosu-Mensah), Bailly, Smalling, Blind; Carrick, Pogba; Lingard, Mkhitaryan, Martial; Zlatan.

Saint-Étienne

Til tross for en frisk åpning på Old Trafford, ble det til slutt en maktdemonstrasjon fra Manchester United.

Christophe Galtier tok nok uansett med seg lyspunktene, og de var det flere av.

På tirsdagens pressekonferanse sa den karismatiske treneren at han forventet at laget hans ville vinne på onsdag, spesielt med fansen i ryggen. Han hadde også en pussig bemerkning om Zlatan:

– Vi klarte å holde Zlatan i sjakk. Han scorte bare på et frispark og en straffe. (Dette stemmer ikke helt, han scorte også fra åpent spill). Han utnyttet omstendighetene. Det er åpenbart at han liker å spille mot oss. Hvis vi måtte komme med en egen plan for Zlatan, så måtte vi gjort det samme med Pogba. Det har ikke så mye å si, med Manchester United så kommer farene fra alle kanter, avsluttet Galtier.

Vel, han om det, men at farene kommer fra alle kanter med Manchester United, det er vi enige i.

Får vi se denne duellen igjen?

Skader og karantener:

Alexander Søderlund og Oussama Tannane er fortsatt på skadelisten, men siden sist har Robert Beric kommet tilbake.

Siden sist:

Saint-Étienne merket at kampene nå kommer tett på, i oppgjøret mot Montepellier på søndag. Til tross for en tidlig ledelse, endte det med et 2-1-tap.

Mer om det kan du lese her.

Dommeren

Deniz Aytekin er onsdagens hoveddommer, og han dømmer til vanlig i Bundesligaen, hvor han har holdt på siden 2008. Han er Fifa-listet, og har dømt en rekke kamper både i Europaligaen, Champions League og i internasjonale turneringer.

Scoringsvarsel:

Vi har det beste og billigste, og sender rett til din telefon hvis du ikke får sett kampen selv eller er villig til å støtte Supporterklubben med noen få kroner i hver kamp. Meld deg på her.