– Premier Leagues planer virker helt urealistiske

Panelet er skeptiske til Premier Leagues planer, men fulle av lovord om Bruno Fernandes. Eivind Holth kommer også med glimrende tips til tidsfordriv, mens Bjarte Valen røper en nyhet som kommer på united.no neste uke.

Denne gangen har Ken med seg united.no-journalistene Eivind Brennhovd Holth og Bjarte Valen.

Podkasten kan høres på iTunes og PodSpace, og ellers der du finner podkaster.

Trioen vier naturligvis mye oppmerksomhet til Premier Leagues angivelige planer om å forsøke å starte opp igjen sesongen i slutten av mai, men er ikke videre imponert.

Eivind Brennhovd Holth presenterer også en glimrende kur for de som nå sliter med fotballabstinenser, og han forklarer også om arbeidet bak oppslagssaken i den rykende ferske utgaven av US om supporterkultur.

Panelet diskuterer også hvordan Bruno Fernandes, som har løftet hele klubben etter ankomsten fra Sporting Lisboa, vil fortsette å bli Uniteds nøkkelspiller når fotballen igjen vil rulle.

NØKKELSPILLER: Når fotballen starter opp igjen må United finne en måte å spinne videre på den positiviteten Bruno Fernandes har brakt til klubben.

I denne utgaven av United We Podcast røpes også en nyhet som Manchester United-fansen kan se frem til. 

Fra og med kommende uke kan leserne på united.no glede seg til kåringen av de 50 største United-spillerne gjennom alle tider.

Listen vil starte på 50. plass og det vil bli en gradvis nedtelling til united.no-redaksjonens kåring av tidenes største United-spiller avsløres.