Powell klar for United

18-åringen fra Crewe Alexandra har signert en fireårskontrakt med Manchester United.

Supertalentet Nick Powell har hatt en fantastisk sesong i League Two, og ble kåret både til ‘Årets spiller’ og ‘Årets spiller’ i Crewe Alexandra. Det har den siste tiden svirret rykter om at midtbanespilleren skal ha vært enig med Manchester United om en overgang, og tirsdag ettermiddag bekreftet ManUtd.com at Powell er klar for United.

Sir Alex Ferguson er naturlig nok fornøyd med å ha sikret seg sommerens andre signering.

– Vi har fulgt Nick i flere måneder nå. Han er et enestående talent og har fått god opplæring i Crewe, sier Fergie. – Jeg er henrykt over at han har valgt å komme til United. Han har mye å tilby og vi ser alle frem til å jobbe med ham.

Også Powell selv var en glad mann etter at avtalen var underskrevet, og benyttet anledningen til å fremme Crewes talentarbeid.

– Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse å signere for Manchester United. Jeg har hatt en fin tid i Crewe og ønsker å takke dem for å ha hjulpet meg med å utvikle meg som spiller de siste 13 årene.

– Jeg gleder meg til å fortsette utviklingen sammen med Sir Alex og verdensklassespillerne de har i troppen. Tanken på å ta steget til Premier League neste sesong er spennende. Jeg kan knapt vente, avslører Powell.

Powell har skrevet under på en fireårskontrakt med United som starter 1. juli. Powell har bestått den medisinske testen. Overgangssummen United betaler for Powell er ikke offentliggjort.

Nick Powells mål i 2011/12- sesongen

<iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/jxBGmPUDG5Y» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>