Powell & co. ble knust

DE UTLÅNTE: Det ble alt annet enn hjemmejubel på KC Stadium tirsdag kveld.

Heller ikke på sydkysten, hvor James Wilson og hans Brighton hadde besøk av Sheffield Wednesday, fant man grunn til å sprette champagnen.

Hull 0-4 Arsenal

Men vi starter med FA-cupomkampen mellom Nick Powells Hull og gjestende Arsenal.
Etter overraskende 0-0 på Emirates for 17 dager siden, og vissheten om at londonerne har hatt sine problemer i den senere tid, bar vi på et lite håp om å kunne melde om en aldri så liten cupsensasjon på KC Stadium. Det viste seg å være fåfengt.

Selv ikke med innleide Powell fra start var det på noe tidspunkt noe som tydet på hjemmeseier, og i alle fall ikke etter at Olivier Giroud sprakk tiger-nullen ved å finne nettmaskene fire minutter før halvtid.
I andre omgang var samme mann frempå igjen, før han overlot de to siste scoringene til lagkamerat Theo Walcott.

Smell i hodet

po
Bandasjert – NICK POWELL

Nick Powell, som spilte hele oppgjøret for Steve Bruces slagne mannskap, fikk en tøff innledning på kampen da han og Per Mertesacker klinket hodene i hverandre etter vel et kvarter.
Heldigvis kom Powell seg etter hvert til hektene. På stillingen 0-0, og med bandasjert topplokk, testet han også Arsenal-keeper David Ospina, før han på 0-1 serverte en perfekt ball til Alex Bruce to minutter på overtid. Managersønnen headet imidlertid utenfor, og linjemannen hadde flagget i været, men det var ikke Powells skyld.

I 2. omgang, fortsatt på stillingen 0-1, skjøt Powell langt utenfor i en situasjon der han isteden burde ha overlatt ballen til lagkamerat Moses Odubajo.

Etter Arsenals klare seier venter det nå hjemmekamp mot Watford i kvartfinalen.

Brighton 0-0 Sheffield Wednesday

jw
JAMES WILSON

Det ble heller ingen stor dag for opprykksjagende Brighton. Selv om de unngikk å gå på en smell, måtte de nøye seg med det ene poenget etter en målløs forestilling mot Sheffield Wednesday, en annen klubb som har ambisjoner om å blande seg inn i opprykkskampen.
James Wilson ble denne gang sittende på benken i 75 minutter før han fikk slippe utpå. Det ble for lite spilletid til at 20-åringen klarte å gjøre seg gjeldende.

Med 65 poeng på 36 kamper, har Brighton nå bare Burnley og Middlesbrough foran seg på Championship-tabellen.