Possebon tilbake mot QPR

Rodrigo Possebon som ble stygt skadet under forrige ligacup-kamp mot Middlesbrough, ser ut til å være tilbake på Uniteds lagoppstilling mot QPR.

Rodrigo Possebon ser ut til å være tilbake på banen, uttalelser fra SAF tilsier at han blir å finne i startelleveren mot hardtsatsende QPR. Sist kamp for Possebon var i nettopp Ligacupen, den gang mot Boro. Brasilianeren ble da båret ut av banen etter en hårreisende takling fra Pogatetz, som resulterte i direkte rødt. De umiddelbare reaksjonene var at leggbenet var brukket tvers over. heldigvis viste røntgenbilder at skaden ikke var så alvorlig som fryktet. En angrende Pogatetz sendte unnskyldninger fra teeside dagen etter.

Heldigvis for Rodrigo og United er han tilbake i trening og sansynligvis tilbake på banen imorgen mot QPR.

"Vi fryktet det verste. Da jeg så han gå av banen, tenkte jeg at vi ikke kom til å se han på god stund. Men det var ikke noe alvorlig skade, hans personlighet og temperament gjorde at han kom over det som skjedde rimelig fort."

Rodrigo har utviklet seg enormt siden han ankom fra Brasil som 18-åring. Han har blitt skrytt kraftig opp i skyene av flere i klubben.

Kilde: MEN, MANUTD.COM