Possebon til Italia

Ex-Red Rodrigo Possebon skal være klar for italienske Vicenza.

Den brasilianske 22-åringen (fyller 23 den 13. februar), som nylig ble løst fra sin kontrakt med Klubb-VM-finalistene Santos, har ifølge italiensk presse skrevet under på en toårskontrakt med Serie B-klubben. Oppholdet kan imidlertid bli forlenget ettersom Vicenza har sikret seg opsjon på ytterligere ett år.

Overgangen skjer bare halvannet år etter at han tok farvel med Old Trafford og skrev under på en fireårskontrakt med Pelés gamle klubb.

Stygt skadet

United-fans husker kanskje Possebon best for den stygge taklingen han ble utsatt for i ligacupmøtet med Middlesbrough på Old Trafford i 2008. Det så svært dramatisk ut da han ble meid ned av østerrikeren Emanuel Pogatetz og deretter måtte bæres av banen. Heldigvis var ikke leggskaden så alvorlig som først fryktet, men den ble i praksis begynnelsen på slutten til den unge brasilianerens United-karriere. Han klarte nemlig aldri å komme skikkelig tilbake som den spilleren han hadde vært.

Nå skal Rodrigo Possebon altså forsøke seg i farens hjemland, Italia, som han tidligere har representert på U20-nivå. Kanskje er det det som skal til for at karrieren hans på ny vil skyte ny fart. La oss håpe det.

Rodrigo Possebons spillerprofil