– Positiviteten hans påvirker alle

Ny treningsdag i Dubai.

United-spillerne nærmer seg slutten av sitt opphold i Dubai, et opphold som ble brukt for å trene hardt – og knytte enda sterkere bånd i laget.

Torsdag reiser gutta tilbake til Europa, England og Manchester – før de altså reiser til London lørdag og møter Tottenham søndag ettermiddag.

Michael Carrick mener turen har vært vellykket.

– Ja, det har vært fantastisk. Her kan vi trene på en måte som vi ikke får gjort hjemme for øyeblikket, på grunn av kulda.

Saken fortsetter under billedserien.

– Treningen har også vært bra, gutta sprudler. De koser seg. Det er fint å se.

Og om Solskjær.

– Han har en personlighet som påvirker alle, han er så positiv. Hele tiden. Man kan se hvordan det påvirker de andre, og bare det betyr mye for å få det beste ut av spillerne, sier Carrick ifølge MUTV.

Ros også til McKenna

Carrick skrøt forresten også av Kieran McKenna, som har hjulpet ham mye i starten som trener.

– Jeg trives som trener. Det er en stor forandring, både i arbeidstid og type jobb. Det handler om forberedelser og analyse, og å få det beste ut av spillerne. Det er en utfordring.

– Kieran har imidlertid hjulpet meg. Han er yngre enn meg, men han har mye mer erfaring som trener og han er raus med å gi meg råd og tips.

GUTTA BOYS: Her er gjengen som er ansvarlig for fem strake seirer – og vår sinnstilstand de neste månedene. McKenna helt til høyre, Carrick som nummer to fra venstre.