Pogba tatt av på 0-2, Dalot-assist og De Gea slo Giggsy

Paul Pogba, David de Gea og mange andre var i aksjon torsdag kveld.

En rekke United-spillere var i aksjon torsdag kveld, og for de fleste av dem ble det en positiv opplevelse.

Paul Pogba og Frankrike lå imidlertid under 2-0 hjemme for Island, da United-stjernen ble tatt av banen.

David de Gea fikk 45 minutter og holdt nullen for Spania, Sergio Romero gjorde et vellykket comeback for Argentina, Dean Henderson og Diogo Dalot fikk med seg storseirer og U18-stjernene våre vant også.

Frankrike – Island 2-2 (slutt)

Treningskamp: Paul Pogba spilte fra start for Frankrike, men Island tok en overraskende ledelse i 1. omgang – og hadde faktisk gode sjanser også til å øke ledelsen senere i omgangen. Da alle ventet på en fransk utlikning økte så Island ledelsen etter en snau time.

Paul Pogba ble byttet ut etter 67 minutter.

Et par minutter før full tid reduserte hjemmelaget ved et islandsk selvmål, og så utliknet Kylian Mbappe i siste minutt på straffe, slik at verdensmesterne unngikk den største flausen.

Wales – Spania 1-4 (slutt)

Treningskamp: David de Gea voktet målet for Spania i bortekampen mot Ryan Giggs og Wales de første 45 minuttene, og Spania tok ledelsen 1-0 nesten med en gang ved Paco Alcacer, som er utlånt fra Barcelona til Borussia Dortmund. Før 20 minutter var passert hadde Sergio Ramos økt ledelsen med en heading etter frispark, og etter en halvtime økte Alcacar til 3-0.

I pausen ble De Gea så byttet ut mot Chelsea-keeper Kepa.

Marc Bartra økte til 4-0 etter 74 minutter, mens Sam Vokes fra Burnley reduserte helt på tampen etter et innlegg fra Dave Brooks fra Bournemouth.

PS. Gareth Bale var ikke med for Wales.

Russland – Sverige 0-0 (slutt)

Nations League: Victor Lindelöf startet for Sverige i Russland sammen med United-aktuelle Andreas Greanqvist – og det gikk fint i Russland. De holdt i alle fall nullen, da svenskene fikk med seg et fint poeng hjem i Nations League.

Liechtenstein U21 – Portugal U21 0-9 (SLUTT)

Diogo Dalot spilte fra start for portugiserne i det som ble en enkel seier i EM-kvalifiseringen for U21-lag. United-backen spilte 70 minutter og serverte én målgivende før han ble byttet ut på stillingen 6-0 – og fikk således grei kamptrening og en positiv opplevelse.

Argentina – Irak 4-0 (slutt)

Treningskamp: Sergio Romero er skadefri, og var dermed tilbake mellom stengene for Argentina. Det var hans første kamp for Argentina siden mars. Han var også kaptein for dagen, i en kamp som ble spilt i midtøsten.

Internacionale-spiss Lautaro Martinez ga argentinerne ledelsen med en heading i 1. omgang, Watfords Roberto Pereyra økte etter hvilen og Fiorentinas German Pezzella og Benficas Franco Cervi gjorde 3-0 og 4-0 på tampen. De første rapportene på sosiale medier etter kampen var positive til United-keeperens prestasjon.

England U18 – Sverige U18 4-0 (slutt)

Treningskamp: Back Ethan Laird, sentral midtbanespiller James Garner og spiss Mason Greenwood spilte alle fra start for engelskmennene, og Laird kom også på scoringslista i en 4-0-seier. Garner og Greenwood spilte hele kampen, mens Laird, som scoret med en heading, ble byttet ut i 80. minutt. Greenwood la etterpå ut på Instagram at han hadde to målgivende i kamper. Det har vært lite rapporter fra kampen ellers så vi vet dessverre lite annet om hvordan United-gutta gjorde det.

England U21 – Andorra U21 7-0 (slutt)

EM-kvalifisering: Keeper Dean Henderson, til daglig utlånt til Sheffield United, spiller fra start for det engelske U21-landslaget, som tok ledelsen da Evertons Lookman scoret tidlig. Senere økte Brentford Ezri Konsa og Evertons Calvert-Lewin gjorde 3-0 før pause og 4-0 på straffe like etter hvilen. Liverpools Dominik Solanke satte 5-0 like før slutt og på overtid scoret Arsenals Reiss Nelson før det også kom et selvmål.

Henderson fikk imidlertid holde nullen for tredje gang på rad for klubb- og landslag.

Med torsdagens seier kvalifiserte England seg for U21-EM i Italia og San Marino til sommeren.

Flere landskamper fredag

Fredag fortsetter landslagsuka blant annet med følgende kamper:

19.00: Elfenbeinskysten (Bailly) v Den sentralafrikanske rep. – Kval. til Afrika-cup
19.45: Saudi-Arabia v Brasil (Fred) – Privatlandskamp
20.45: Belgia (Lukaku, Fellaini) v Sveits – Nations League
20.45: Kroatia v England (Rashford) – Nations League

Her er hele landslagsoppsettet de neste dagene.