Pogba vant United-duellen

Både Paul Pogba og Phil Jones startet da Frankrike slo England 3-2.

Både Phil Jones og Paul Pogba startet, for henholdsvis England og Frankrike, da de møtte hverandre til vennskapskamp på Stade de France tirsdag kveld.

Kampen endte 3-2 i Frankrikes favør etter scoringer av Harry Kane (2), Samuel Umtuti, Djibril Sidibe og Ousmane Dembélé.

Jones, som fikk 82 minutter, startet til høyre i en engelsk trebackslinje, mens Pogba styrte Frankrikes midtbane sammen med Chelseas N’Golo Kanté gjennom hele 90 minutter.

Både Jesse Lingard, Marcus Rashford og Chris Smalling så oppgjøret fra benken.

Det var England som kom best i gang etter at Kane satte ballen i mål fra kort hold etter bare ni minutter. To mål, fra henholdsvis Umtiti og Sidibe, sørget imidlertid for fransk ledelse før pause.

Bare minutter etter sidebyttet laget Raphaël Varane straffespark og ble utvist. Også fra straffemerket gjorde Kane jobben. Med 12 minutter igjen avgjorde imidlertid Dembélé i Pogba og Frankrikes favør.

PROTESTERER: Paul Pogba var ikke enig i at Varane fortjente rødt kort.

– Pogba strålende

Etter åtte minutter sendte Paul Pogba en smart stikker gjennom til Kylian Mbappé som ble avblåst for en marginal offside.

– Pogba er strålende å se på. Med noen smarte detaljer beholder han ballen under press, og Frankrike angriper, skrev The Telegraphs live-reporter etter 13 minutter.

Tre minutter før pause forsøkte Pogba seg med et skudd fra 30 meter, men ballen gikk over mål. Der kunne franskmannen like gjerne ha sentret til bedre plasserte lagkamerater.

United-midtbanen fikk også defensive oppgaver, sammen med Kante, noe som tillot Frankrikes backer å bli med remover.

POGBA: Ydmyket Cahill.

Pogba ydmyket Cahill

Etter 68 minutter sendte Uniteds stjernespiller Cahill «inn i pensjonisttilværelsen», ifølge The Guardian.

– Wow. Han flikker ballen til venstre, før han med en hurtig berøring flytter ballen til motsatt side av forsvarsspilleren og får Cahill til å se ut som en tullig. Strålende gjort av Pogba. Det påfølgende innlegget ble imidlertid tatt hånd om, skriver avisen.

Med 19 minutter igjen hindret Jones franske Sidibe i å gå fremover da han kastet seg inn for å stoppe Monaco-spilleren. En god, enn one tøff, takling, som fører til at Sidibe får en smell i ankelen.

Phil Jones ble erstattet av Aaron Cresswell fire minutter etter den avgjørende scoringen.

PS: Victor Lindelöf så Sverige-Norge (1-1) fra tribunen tirsdag kveld.