Pogba: – Selvfølgelig kan vi gå videre

MANCHESTER: Paul Pogba deler optimismen til Ole Gunnar Solskjær, selv om laget ikke hadde en eneste avslutning på mål mot Barcelona.

Det hadde ikke skjedd i Champions League på Old Trafford siden 0-1-tapet for Milan i 2005.

Franske L’Equipe slakter Pogba i sin spillerbørs med en treer på karakterskalaen. Meningene er imidlertid delte. Guardian ga 26-åringen en sjuer, mens united.no og de fleste andre ligger på seks.

Oppgaven som venter på Camp Nou på tirsdag er uansett tøff.

– Jeg synes det var en god kamp. Vi spilte mot et av de beste lagene i verden, og vi skapte problemer for dem, sa Pogba til journalistene i mediesonen etter 0-1-tapet.

– Nå må vi gi alt i returoppgjøret.

LES OGSÅ: (+) Skal vi tro på Solskjær denne gangen?

SJANSEFATTIG: Paul Pogba og lagkameratene skapte ikke mange sjanser mot Barcelona.

– Vil ha Paris-kampen i bakhodet

Ved flere anledninger virket Pogba frustrert over manglende flyt i angrepsspillet til Manchester United onsdag, men den franske stjernen deler altså optimismen til sin manager.

Ole Gunnar Solskjær understrekte flere ganger i sine intervjuer at han er sikker på at United kan skape problemer for Barcelona på Camp Nou, akkurat som de gjorde i Paris.

– Vi tror vi kan slå dem. De er Barcelona, men vi er Manchester United, og vi spiller i Champions League akkurat som dem. Selvfølgelig kan vi gå videre, sier Pogba.

– Vi ligger under 0-1, men vi reiser til Nou Camp med troen på at vi vil få sjanser der.

– De vil nok ha Paris-kampen i bakhodet. De så hva vi gjorde mot PSG. De er selvfølgelig komfortable på hjemmebane, men la oss se hva vi kan få til.

LES OGSÅ: – Solskjær må mane frem noe spesielt på Camp Nou igjen

FÅR KRITIKK: Flere medier gir Paul Pogba lave karakterer på sine spillerbørser.

Pogba-slakt på børsen

I videoen nedenfor kan du se hva de engelske avisene skriver om Paul Pogba og resten av laget etter tapet for Barcelona.

DETTE SKRIVER DE ENGELSKE AVISENE: