Pogba: – Ikke noe jeg kunne forhindre

For første gang etter operasjonen snakker Paul Pogba om ankelskaden som har holdt ham på sidelinjen siden desember.

Det gjør han av alle ting til den tidligere ukrainske bokseren Wladimir Klitschko som driver sin egen YouTube-kanal.

Intervjuet fant sted på et seminar i Abu Dhabi i regi av Milken Institute.

– Jeg vred ankelen min da noen taklet meg bakfra, så det var ikke noe jeg kunne forhindre. Men skader avhenger av hva du spiser, hvordan du sover, og hvordan du trener og restituerer. Du skader deg ikke hvis du jobber riktig med de punktene, sier Pogba i videoklippet.

– Skader er veldig vanlig i fotball, så det er noe man bare må være forberedt på. Det kan være veldig alvorlig, eller det kan være en småskade.

– Men det viktigste er å komme sterkere tilbake og unngå å bli skadet på nytt. Du må være forsiktig og ikke returnere for tidlig. Også må du være bedre når du går på banen igjen enn da du forlot den. Det er slik jeg tenker.

SKADETRØBBEL: Paul Pogba har bare startet seks kamper for Manchester United denne sesongen.

De kontroversielle kommentarene til Mino Raiola blir ikke diskutert, men mye tyder på at intervjuet fant sted før den tid.

Dette er første gang Pogba har vært i tale siden desember. Franskmannen var sist i aksjon mot Newcastle 2. juledag og ble operert i januar. 26-åringen var ikke med resten av laget til Marbella og var i stedet på rehabilitering i Dubai.

Ifølge engelske medier har Pogba et håp om å rekke Manchester-derbyet på Old Trafford 8. mars, men før kampen mot Club Brugge uttalte Ole Gunnar Solskjær at franskmannen fortsatt er langt unna.