– Får jeg ballen i boksen, er jeg farlig

Les hva Pogba og Fellaini hadde å si etter kampen her.

Manchester United vant 2-1 over Arsenal etter mål av Paul Pogba og Marouane Fellaini søndag kveld.

Pogba scoret kampens første mål i førsteomgang. Tidligere United-spiller Henrikh Mkhitaryan utlignet etter pause, før Fellaini stanget inn seiersmålet to minutter på overtid.

Med det har United sikret fjerdeplassen som sikrer Champions League-spill.

Hva sies etter kampen?

Marouane Fellaini:

– Mourinho ba meg komme meg inn i boksen når jeg fikk muligheten. Han ville også at jeg skulle balansere på midtbanen.

– Vi får tre poeng, og det er det viktigste.

– Jeg kjenner mine kvaliteter. Får jeg ballen i boksen, er jeg farlig. Det var et godt innlegg. Det gjorde godt både for meg og laget.

Paul Pogba:

– Vi skapte mange sjanser. Vi kjenner Arsenals kvaliteter. Vi spilte bra, og det er det viktigste. Jeg føler meg bra, og det gjøres også laget. Vi spiller for å få de tre poengene vi trenger.

– En perfekt sesong ville vært ligagull. Det klarte vi ikke denne sesongen, men vi er i finalen i FA-cupen. Nå ønsker vi å vinne den og å komme på annenplass.

Henrikh Mkhitaryan:

– Det var hyggelig å spille mot gamlelaget, selv om resultatet ble som det ble. Nå må vi gjøre oss klare for torsdagens kamp.

– Vi spilte veldig bra, og vi visste hvordan vi skulle spille. Vi gjorde det bra mot et veldig sterkt lag. United ligger på annenplass på tabellen, og de er ikke så langt unna Manchester City.

– Jeg er stolt over de unge spillerne, og jeg håper de fortsetter å forbedre seg. De spilte en god kamp, og jeg er sikker på at de har en stor fremtid i klubben.