– Pogba-comeback rett rundt hjørnet

Den franske sportsavisen L’Equipe må karakteriseres som nogenlunde troverdig, og fredag har den rekke påstander om Paul Pogbas mulige comeback.

Det er positive nyheter for United-supportere som håper å se en frisk Pogba på lag med Bruno Fernandes.

L’Equipe skriver nemlig at franskmannen er ventet tilbake i trening med resten av United-troppen kommende uke, og at et mulig comeback kan være allerede mot Manchester City søndag 8. mars.

Samtidig skriver avisa at det mest sannsynlige likevel er et comeback mot Tottenham helga etter, siteres L’Equipe på hos Sport Witness.

Uansett er dette godt nytt for et United-lag som trenger all kvalitet som er der ute i kampen for en topp fire-plassering i sesongens siste måneder.

Pogba har kun startet fem ligakamper og vært på banen i totalt åtte kamper for United denne sesongen. Hans foreløpig siste kamp før operasjonen var Newcastle-kampen andre juledag, og uansett om comebacket blir mot City eller Tottenham eller senere så virker det altså som om det er gode sjanser for at franskmannen skal være klar for siste del av sesongen, etter landslagspausen i mars.