Rekker ikke West Ham-kampen

MANCHESTER: Verken Paul Pogba, Anthony Martial eller Luke Shaw rekker helgens kamp mot West Ham.

Det var allerede klart at Luke Shaw definitivt var ute av spill til West Ham-kampen med strekkskade.

Nå bekrefter Ole Gunnar Solskjær også at verken Pogba eller Martial rekker kampen i London førstkommende søndag.

Pogba pådro seg en ankelskade i kampen mot Southampton, mens Martial fikk en lårskade mot Crystal Palace.

– Håper på James

På spørsmål om Pogba og Martial kunne bli klar til det viktige oppgjøret i Øst-London, var Solskjær klar i sin tale.

– Nei, det forventer jeg ikke. De har ikke trent hele uken, svarte Solskjær.

KAN BLI KLAR: Daniel James har stått over de siste treningene, men kan rekke søndagens kamp mot West Ham. Den unge waliseren har startet svært lovende i United-trøyen etter overgangen fra Swansea i sommer.

United-manageren har derimot et lite håp om at Daniel James kan rekke kampen.

– Vi skal ha en lett økt fredag så får vi se lørdag. Han har ikke trent på noen dager, men forhåpentligvis er det en mulighet.

– Ikke bekymret for borteformen

Manchester United drar til London og møtet med West Ham vel vitende om at det er lenge siden det sist ble tre poeng på fremmed gress i ligaen.

United har ikke vunnet en bortekamp i Premier League siden 3-1-seieren mot Crystal Palace på Selhurst Park i februar og forrige gang United vant på fremmed gress var 3-1-seieren mot PSG i Paris. 

Likevel er Solskjær avslappet før søndagens kamp.

– Jeg er ikke en som bekymrer meg for noe egentlig. Jeg ser bare etter områder der vi kan forbedre oss. Vi burde vunnet mot Southampton og jeg mener vi skulle slått Wolverhampton også, sier Solskjær.

Defensiv trygghet

Solskjær sender samtidig en utfordring til spillerne sine.

– Det er fremdeles en bane, med de samme markeringene, grønt gress og fans. Det handler om å ha den rette mentale innstillingen. Forrige sesong var vi heldige som slo dem (på Old Trafford, red anm), og det kommer til å bli en tøff test for oss.

NEDTUR: Marcus Rashford scoret mot West ham, men Manchester United tapte sist lagene møttes i London. United står uten borteseier i Premier League siden februar.

Etter seks kamper denne sesongen har United holdt nullen i tre av dem og Solskjær sier defensiv trygghet vil bli essensielt.

– Vi har to kamper på rad uten baklengs nå og det gir forsvaret selvtillit og det blir enklere for angriperne. Da trenger du ikke å score to, tre eller fire hver gang, sier han.