Poengdeling for reservene

Torsdagskveldens ligaoppgjør mellom United og Liverpools reservelag på Victoria Stadium, endte uavgjort 1-1. Det er et resultat som, kampen sett under ett, United må si seg mest fornøyd med.

Det var nemlig gjestene fra Merseyside som hadde hånd om det meste av spillet, og som også skapte det meste av det som var av sjanser. Derfor var det heller ingenting å si på at Jay Spearing sendte laget sitt i ledelsen etter vel en halvtime. Scouseren boret ballen inn i nettmaskene bak Ron-Robert Zieler etter flott forarbeide av brasilianske Lucas Leiva.

Stillingen sto seg utover i andre omgang, og selv om United presset på i kampens siste 20 minutter, så Liverpool ut til å være på vei mot en knapp seier. Men så, syv minutter før slutt, dukket Kieran Lee (bildet) opp og headet Michael Barnes' innlegg forbi keeper Itandje. Dermed reddet han samtidig det ene poenget for Brian McClairs meget unge og urutinerte mannskap.

Likevel kunne det gått enda bedre, for bare få øyeblikk etter utlikningsmålet var Michael Barnes nære ved å sette inn 2-1. Kun en ypperlig redning av Liverpool-keeperen hindret scoring ved denne anledningen.

Kampens aller siste mulighet falt imidlertid til gjestene, da Lucas Leivas hodeflikk resulterte i at ballen strøk stolpen til side for Uniteds meget gode keeper, Ron-Robert Zieler.

United: Zieler; Gray, R. Eckersley, Chester, A. Eckersley; Lee, Cleverley (Drinkwater, 71.), Hewson, Barnes; Dong, Fagan (Welbeck, 63.).

Uben.innb.: S. Evans, Woods, C. Evans