Har planene klare for De Gea

Og det innebærer IKKE salg.

José Mourinho har tidligere bekreftet at Sergio Romero vil vokte Uniteds mål i Europa League-finalen mot Ajax i Stockholm neste uke.

Samtidig blir David de Gea til stadighet koblet til Real Madrid.

– Står første treningskamp

Senest onsdag meldte Daily Mail at man i Real Madrid føler seg trygge på at de klarer å ro i land en overgang for De Gea i sommer. Den spanske hovedstadsklubben forsøkte som kjent å hente ham for to år siden, men fikk aldri de nødvendige papirene i orden før fristen gikk ut på overgangsvinduets siste dag.

Etter kampen mot Southampton ble United-manageren spurt om om De Geas fremtid i United.

Svaret fra portugiseren var oppløftende sett med United-fansens øyne. 

– Han (De Gea red. anm) kommer til å spille den første treningskampen mot LA Galaxy i Los Angeles. Planen er å bruke Sergio i finalen og vi har ikke noe problem med målvaktene våre. David er en spiller i verdensklasse og vi ønsker åpenbart å beholde spillere som er i verdensklasse, sier Mourinho.

United manageren sier han ikke er interessert i å snakke om andre utfall enn at De Gea blir i United, men understreker at han er ekstremt tilfreds med kvaliteten på målvaktene i United.

– For meg har det vært fantastisk å ha disse keeperne. Alle har akseptert mine avgjørelser og prioriteringer, sier Mourinho.

GODE VENNER: José Mourinho hyller stemningen mellom United-keeperne David De Gea og Sergio Romero.

David de Gea var nær ved å bli solgt til Real Madrid for knappe to år siden, men da klarte ikke Real Madrid å registrere de nødvendige overgangspapirene i tide etter angivelig fakstrøbbel.

Den gangen ble De Gea værende på Old Trafford og signerte også på en ny fireårskontrakt med United som varer ut 2018/19-sesongen, en kontrakt som kan forlenges med ett år.

– Overbevist i Madrid

Det er ventet at Real Madrid må gjøre Uniteds sisteskanse til verdens desidert dyreste keeper om de skal lykkes med å få United til å selge ham til Santiago Bernabeu-klubben.

En av dem som ikke skjønner hvorfor United i det hele tatt skal vurdere å gi slipp på De Gea er den kjente spanske journalisten Guillem Balague.

Han sier De Gea må akseptere en lavere lønn i Real Madrid enn den han hever i United, men at man likevel er overbevist i Madrid om at den spanske landslagskeeperen vil vende tilbake til Madrid.